Keystone logo
© The University of Fredericton
Laurentide Aviation

Laurentide Aviation

Laurentide Aviation

Introduktion

Laurentide Aviation Blev først af jorden i 1946, da grundlægger Jack Scholefield afsluttede sin militære karriere med RCAF. Hans oprindelige mål: at give den bedste professionelle flytræning i Canada. Virksomheden etablerede sit fremragende omdømme tidligt, de første tyve år på Cartierville Lufthavn, og Siden 1970 På sin egen private flyveplads kun 15 minutter vest for Dorval lufthavn. Vi er Canadas Ældste kommercielle flyvetræningsskole, Der hjælper 150 til 200 piloter optjener deres licens hvert år. Vores styrke ligger i Avanceret træning: I løbet af de sidste 50 år over 600 af vores kandidater er flyttet ind i en karriere med Air Canada, og andre store internationale Carriers. Vores flåde på 7 fly indeholder et Grumman Cougar-motormaskine, der er udstyret til Avanceret instrument træning. Grundlæggende træning og tidsopbygning udføres i vores tosæde Cessna 152 og fire sæders Cessna 172 træner. Vores ATC-810 simulator er også tilgængelig til Instrument træning.

Vi er stadig en familievirksomhed, der ejes og drives af Terry McConnon og stolt af vores personlige service. Vores medarbejdere fortsætter med at være engagerede, kyndige og give en førsteklasses venlig service med garanti for, at der ikke vil være ventet på start.

Vi er fortsat forpligte til at give den mest professionelle flytræning i Canada. De største flyselskaber i USA har ansat mere end 15.000 bilister i tidligere år. Så hvad forventer du at starte?

Photos101

Rabatter:

  • Medarbejdere af Bombardier Aerospace, der er medlemmer af Canadain Aeroclub, får 5% rabat på flylejninger
  • En 5% rabat på flyvetid tilbydes til et depositum på $ 3000.
  • En 7% rabat på flyvetid tilbydes til et depositum på $ 6000.

Hvorfor Laurentide Aviation?

sne

UNCONTROLLED LUFTHAVN

Flyvning i travle lufthavne betyder at bruge mere tid og penge på jorden taxiing og venter på clearance. Laurentide Aviation er placeret i en stille ukontrolleret lufthavn, så de studerende hurtigt kan komme ind i træningsområdet.

Laurentide Aviation ligger tæt på tre store canadiske lufthavne, der tilbyder erfaring i kontrolleret luftrum.

BELIGGENHED

Laurentide Aviation er bekvemt placeret kun 30 minutter væk fra byen, 15-20 minutter væk fra West Island, tilgængelig af både motorvej 20 og 40.

Med den nyudviklede motorvej 30 er vi kun en kort køretur fra South Shore.

DIVERSE FLEET

Vores flåde af syv single-engine Cessna-fly giver konsistens og pålidelighed for studerende. Vi tilbyder også en Grumman Cougar til multi-motor træning.

VEDLIGEHOLDELSE

Vores interne luftfartøjsvedligeholdelsesingeniører udfører almindelig regelmæssige inspektioner, der går ud over de mandatiserede standarder.

OPLEVET

Laurentide Aviation blev grundlagt i 1946 og har konsekvent opnået høje karakterer med Transport Canada.

PROFESSIONEL KLASSROOM

Vores store klasseværelse, udstyret med alle nødvendige visuelle hjælpemidler og materialer, er et perfekt miljø til professionel pilotuddannelse.

DIVERSE INSTRUKTØRER

Vi tilbyder tilpasset tosproget instruktion, der passer til enhver form for læring.

Placeringer

  • Saint-Féréol

    870 Chemin Les Cèdres, J7T 1N3, Saint-Féréol

    Spørgsmål