Diplom i Gæstfrihed
LaSalle College Vancouver
Nøgleinformation
Campus placering
Vancouver, Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
1 År
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Introduktion
At skabe mindeværdige oplevelser
Dagens arbejdsgivere leder efter uddannede holdmedlemmer, der bringer lidenskab, engagement, et stødfast arbejdsmiljø og knivskarp tilpasningsevne. For at gøre det i restaurantbranchen skal man elske at arbejde med et smil på dit ansigt, engagere sig med besøgende og nyde en teaterlignende atmosfære. Du skal være munter og positiv samtidig med at du er produktiv, når du beskæftiger dig med både personale og offentligheden. Det er ikke en let oplevelse, men LaSalle College Vancouver viser eleverne, hvordan man trives i en spændende industri med højt niveau, praktisk træning.
Kursmål
Pensum for gæstfriheden
Indkøb, budgettering, planlægning og omkostningskontrol informerer eleverne om markedets krav om at drive en mad- og drikkevarevirksomhed. Front-end management spørgsmål såsom spisestue procedurer, forvaltning af menuen og human resources management udvide den studerendes evne til at fremme effektiv kommunikation med nøglepersonale. Studerende er også grundlagt i marketing, økonomistyring og køkken ledelse færdigheder kritisk til at drive en virksomhed i gæstfrihed og kulinariske industrier. I løbet af det fjerde og sidste kvartal af programmet kombinerer de studerende alle de kritiske færdigheder, de har erhvervet i programmet for at udvikle en komplet forretningsplan for en 100-personers restaurant. Derefter begynder de på et externship i branchen for at få en ægte verdenserfaring.
Oversigt
Dette program består af 60 credits over 4 kvartaler.
Kursusliste
- Begreber og teorier om kulinariske teknikker
- Sanitation og sikkerhed
- Fundamentals of Classical Techniques
- Administrering af menuen
- Indkøb og produktidentifikation
- Garde Manger
- practicum
- Planlægning og styring af omkostninger
- Verdens køkken
- Ledelse, Tilsyn
- Food and Beverage Management
- Capstone
- Ernæring
- Markedsføring for gæstfrihedsbranchen
- Catering og banketaktiviteter
- Gæstfrihed og Human Resources Management
- Finansiel forvaltning for gæstfrihedsbranchen
- Ledelse og organisationsudvikling
Beskæftigelse
Gæstfriheden
Karrieremuligheder
Alumni ejer eller administrerer cateringfirmaer, luksushoteller og caféer, blandt andet hos Cactus Club, Fairmont Pacific Rim, Nightingale Restaurant og JW Marriott Parq Vancouver, blandt mange andre. Kandidater er parat til at komme ind i restaurantbranchen i ledelsen på højere niveau. Mange var ansat i servicebranchen og tog Diploma-programmet som en måde at udfordre selv, forbedre deres kunst og øge deres beskæftigelsesmuligheder.
Legitimationsoplysninger
Eksamensbevis
Dette program er godkendt af registratoren for ministeriet for videregående uddannelser, færdigheder inden for private uddannelsesinstitutioner (PTIB)
Detaljerne
- Praktisk træning af eksperter fra industrien
- Industri praktikophold for at få den virkelige verden oplevelse
- Programmet kræver et kulinarisk kit
- Innovativ instruktion i et state-of-the-art miljø
- Programmet består af 60 kreditter over fire kvartaler
- Graduerende studerende modtager et Diploma
Hospitality and Restaurant Business Management Diploma program begynder med en introduktion til grundlæggende kulinariske dygtighed og teknikker i grundlæggende madlavning. Studerende udforsker de forskellige aspekter af gæstfrihedsuddannelse og forskellige karrieremuligheder, før man går videre til både praktiske og teoretiske færdigheder inden for business management, såsom spisestueprocedurer, human resource management, budgettering og omkostningskontrol.
Kandidater Lær
- Marketing, økonomi og køkken ledelse.
- Begreber og teorier om kulinariske teknikker og mad og drikkevareforvaltning.
- Gæstfrihed og menneskelige ressourcer, ledelse og organisationsudvikling.
- Demonstrere en bevidsthed om de tværkulturelle, moralske, etiske og miljømæssige problemer i hospitalsbranchen.
- Udforsk og kritisk analyser de principper og praksis, der påvirker moderne problemer, der påvirker den globale gæstfrihedsindustri.
- Skelne mellem de mange roller og ansvarsområder for en leder inden for en række gæstfrihedsmiljøer.
- Gennemfør operationelle salgs- og marketingkoncepter i gæstfrihedsorganisationer.
- Forbered, vedligeholde, analysere og udnytte finansielle dokumenter og data relateret til gæstfrihedsorganisationer.
- Lav en forretningsplan for en fødevarebutik eller et hospitalsfirma.
Hvem skal anvende?
Studerende direkte ud af high school eller modne studerende, der er klar til en karriereændring eller at bygge videre på deres evne.
- Kreativer, der nyder at spise ude
- Er ivrige efter at lære restaurant management
- De, der værdsætter fusionerende forretningsmæssige og menneskelige færdigheder
Ideelle studerende
Hvem skal anvende?
Studerende direkte ud af high school eller modne studerende, der er klar til en karriereændring eller at bygge videre på deres evne.
- Kreativer, der nyder at spise ude
- Er ivrige efter at lære restaurant management
- De, der værdsætter fusionerende forretningsmæssige og menneskelige færdigheder
Læreplan
Oversigt
Dette program består af 60 credits over 4 kvartaler.
Kursusliste
- Begreber og teorier om kulinariske teknikker
- Sanitation og sikkerhed
- Fundamentals of Classical Techniques
- Administrering af menuen
- Indkøb og produktidentifikation
- Garde Manger
- practicum
- Planlægning og styring af omkostninger
- Verdens køkken
- Ledelse, Supervision & Karriereudvikling
- Food and Beverage Management
- Capstone
- Ernæring
- Markedsføring for gæstfrihedsbranchen
- Catering og banketaktiviteter
- Gæstfrihed og Human Resources Management
- Finansiel forvaltning for gæstfrihedsbranchen
- Ledelse og organisationsudvikling
Legitimationsoplysninger
Eksamensbevis
Dette program er blevet godkendt af registratoren for Private Training Institutions Branch (PTIB) i ministeriet for avanceret uddannelse, færdigheder og uddannelse.
Detaljerne
- Praktisk træning af eksperter fra industrien
- Industri praktikophold for at få den virkelige verden oplevelse
- Programmet kræver et kulinarisk kit
- Innovativ instruktion i et state-of-the-art miljø
- Programmet består af 60 point over fire kvartaler
- Graduerende studerende modtager et Diploma
Hospitality and Restaurant Business Management Diploma program begynder med en introduktion til grundlæggende kulinariske dygtighed og teknikker i grundlæggende madlavning. Studerende udforsker de forskellige aspekter af gæstfrihedsuddannelse og forskellige karrieremuligheder, før man går videre til både praktiske og teoretiske færdigheder inden for business management, såsom spisestueprocedurer, human resource management, budgettering og omkostningskontrol.
Kandidater Lær
- Marketing, økonomi og køkkenledelse.
- Begreber og teorier om kulinariske teknikker og mad og drikkevareforvaltning.
- Gæstfrihed og personaleledelse, ledelse og organisationsudvikling.
- Vis en bevidsthed om de tværkulturelle, moralske, etiske og miljømæssige spørgsmål i gæstfrihedsindustrien.
- Udforsk og kritisk analyser de principper og praksis, der påvirker moderne problemer, der påvirker den globale gæstfrihedsindustri.
- Skelne mellem de mange roller og ansvarsområder for en leder inden for en række gæstfrihedsmiljøer.
- Gennemfør operationelle salgs- og marketingkoncepter i gæstfrihedsorganisationer.
- Forbered, vedligeholde, analysere og udnytte finansielle dokumenter og data relateret til gæstfrihedsorganisationer.
- Lav en forretningsplan for en fødevarebutik eller et hospitalsfirma.
Programresultat
Kursmål
Studieordningen for diplomprogrammet Hospitality & Restaurant Business Management begynder med en introduktion til de grundlæggende kulinariske færdigheder og teknikker, der bruges i grundlæggende madlavning. Studerende undersøger derefter de forskellige dimensioner af kulinarisk, såsom rollen som kulinarisk uddannelse og forskellige karrieremuligheder, før de går videre til både praktiske og teoretiske færdigheder på forretningsområdet.
Indkøb, budgettering, planlægning og omkostningskontrol viden informerer eleverne om markedskravene for at drive en fødevare- og drikkevarevirksomhed. Front-end ledelsesspørgsmål såsom spisestue procedurer, ledelse efter menu og personaleforvaltning udvider elevens evne til at fremme effektiv kommunikation med nøglemedarbejdere. Studerende er også forankret i marketing, økonomistyring og køkkenledelse færdigheder kritiske for at drive en virksomhed i gæstfrihed og kulinariske industrier. I løbet af programmets fjerde og sidste kvartal kombinerer eleverne alle de kritiske færdigheder, de har tilegnet sig i programmet, til at udvikle en komplet forretningsplan for en restaurant med mindst 100 pladser. De går derefter i gang med en ekstern virksomhed i branchen for at få erfaring fra den virkelige verden.
Karrieremuligheder
Beskæftigelse
Diplomprogrammet Hospitality & Restaurant Business Management er et forsigtigt valg for dem, der besidder en passion for kulinariske og gæstfrihedsindustrien. Uanset om dit karrieremål er at eje eller administrere en restaurant, eller hvis du ønsker at arbejde med cateringfirmaer, hoteller og caféer, forbereder programmet dig på at søge en række forskellige jobmuligheder på indgangsniveau efter eksamen. Programmet passer også til personer, der i øjeblikket er ansat i servicebranchen, der ønsker at udfordre sig selv og udvide deres beskæftigelsesmuligheder. Efter en vellykket gennemførelse af programmet er kandidaterne parate til at søge stillinger på startniveau i arbejdsstyrken med en velafrundet portefølje, der kan lægge grundlaget for beskæftigelse på entry-level inden for kulinarisk kunst.
Karrieremuligheder
Alumni ejer eller administrerer cateringfirmaer, luksushoteller og caféer, blandt andet hos Cactus Club, Fairmont Pacific Rim, Nightingale Restaurant og JW Marriott Parq Vancouver, blandt mange andre. Kandidater er parat til at komme ind i restaurantbranchen i ledelsen på højere niveau. Mange var ansat i servicebranchen og tog Diploma-programmet som en måde at udfordre selv, forbedre deres kunst og øge deres beskæftigelsesmuligheder.