MasterPhDLawBachelorMBAHealthcareOnline
Keystone logo
LaSalle College Vancouver Diplom i Bagning
LaSalle College Vancouver

Diplom i Bagning

Vancouver, Canada

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Anmod om ansøgningsfrist

Anmod om den tidligste startdato

Anmod om studieafgift

På campus

Introduktion

Stig til udfordringen

At give eleverne en bred baggrund og skabe en mere alsidig medarbejder, Baking

Baseret på det grundlæggende lærdomsprogram i de første to kvartaler af programmet kan eleverne begynde at forfine deres færdigheder og undersøge teknikkerne af forgyldte desserter og teorien bag opbygning af spiselig kunst til a-la-carte service, konkurrence og banketfunktioner. Studerende studerer også - gennem praktisk uddannelse - oprettelse af bryllupskager, chokolade, konfektioner, tortiner, europæiske kager og centrepieces.

Instruktion i indkøb, produktidentifikation og i planlægnings- og kontrolprocessen i restaurationsservicen er designet til at give væsentlig viden om erhvervssiden af en karriere i kulinariske kunst. I eksternshipen af programmet arbejder eleverne i stillinger i kommercielle fødevare- og hospitalsvirksomheder godkendt af The International Culinary School på LaSalle College Vancouver .

Kursmål

Modtage træning i ledelse, marketing, menneskelige ressourcer, regnskab og økonomistyring, teknologi, forretningskommunikation, drikkevareforvaltning, juridiske spørgsmål, kundeservice og global ledelse og operationer som de vedrører fødevareindustrien. Forvaltning via menu, garde manger og catering og banket aktiviteter er også dækket, og eleverne har mulighed for at lære at fejre kulinariske stilarter, restauranter og kokke, der i øjeblikket er i branchens spotlight. Som en del af den praktiske uddannelse, der modtages i programmet, arbejder de i den studerende-runede restaurant med 40 pladser, hvor de kan lære at forberede moderne og regionalt nordamerikansk køkken og rotere arbejde i de forskellige stillinger (både for og bag huset) fundet i enhver top-end restaurant.

Oversigt

Dette program består af 60 credits over 4 kvartaler.

Kursusliste

  • Begreber og teorier om kulinariske
  • Teknikker
  • Sanitation og sikkerhed
  • Fundamentals of Classical Techniques
  • Introduktion til bagning
  • Introduktion til konditori
  • Administrering af menuen
  • Indkøb og produktidentifikation
  • Ledelse, Tilsyn
  • Europæiske Kager og Tortes
  • Avanceret Patisserie og Display Kager
  • Artisan brød
  • practicum
  • Planlægning og styring af omkostninger
  • Food and Beverage Management
  • Chokolade, konfektioner og centre

Karrieremuligheder

Kandidater får et spektrum af viden i kulinariske industrien, mens de udvikler deres talenter som bagværk og konditorer. Alumni arbejder som bagere og konditorier i bagerier, restauranter, cateringhuse, såsom Vancouver Club, Fairmont Hotel, Four Seasons Hotel, Trøfler Fine Foods, Blue Water Café og Cobs Bread.

Legitimationsoplysninger

Eksamensbevis

Dette program er godkendt af registratoren for ministeriet for videregående uddannelser, færdigheder inden for private uddannelsesinstitutioner (PTIB)

Detaljerne

  • Dækker begreber og teorier om bagning
  • Praktisk, praktisk tilgang til uddannelse fra industrieksperter
  • Dækker essensen af bagning og konditori
  • Programmet kræver et kulinarisk kit
  • Innovativ instruktion i et state-of-the-art miljø
  • Programmet består af 60 kreditter over fire kvartaler
  • Graduerende studerende modtager et Diploma

Baseret på de grundlæggende grunde, der læres i programmets første to kvartaler, fordyber de deres kunstneriske kunst og udforsker kunstværket af forgyldte desserter og teorien bag opbygning af spiselig kunst til a-la-carte service, konkurrence og banketfunktioner. Gennem praktisk træning studerer studere oprettelsen af bryllupskager, chokolade, konfektioner, tortiner, europæiske kager og centre.

Kandidater Lær

  • Grundlæggende begreber og færdigheder i grundlæggende bagning, wienerbrød og madlavning.
  • Avanceret pâtisserie og displaykager, håndværkere og bagningsproduktion.
  • Chokolade, konfektioner og centrepieces.
  • Forretningsmæssige aspekter af bagning og kulinariske kunst gennem hele kvartalet programmet.

Hvem skal anvende?

Studerende direkte ud af high school eller modne studerende, der er klar til en karriereændring eller at bygge videre på deres evne.

  • Annoncer, der nyder bagning og arbejde i køkkenet
  • Er ivrige efter at lære nye færdigheder relateret til bagning og design
  • De der værdsætter kreative bestræbelser med praktiske applikationer til en spændende karriere
Læs mere på institutionens hjemmeside

Ideelle studerende

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål