
Diplom i Bagning
Vancouver, Canada
VARIGHED
1 Years
SPROG
Engelsk
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Anmod om den tidligste startdato
STUDIEAFGIFTER
Anmod om studieafgift
STUDIEFORMAT
På campus
Introduktion
Stig til udfordringen
At give eleverne en bred baggrund og skabe en mere alsidig medarbejder, Baking
Baseret på det grundlæggende lærdomsprogram i de første to kvartaler af programmet kan eleverne begynde at forfine deres færdigheder og undersøge teknikkerne af forgyldte desserter og teorien bag opbygning af spiselig kunst til a-la-carte service, konkurrence og banketfunktioner. Studerende studerer også - gennem praktisk uddannelse - oprettelse af bryllupskager, chokolade, konfektioner, tortiner, europæiske kager og centrepieces.
Instruktion i indkøb, produktidentifikation og i planlægnings- og kontrolprocessen i restaurationsservicen er designet til at give væsentlig viden om erhvervssiden af en karriere i kulinariske kunst. I eksternshipen af programmet arbejder eleverne i stillinger i kommercielle fødevare- og hospitalsvirksomheder godkendt af The International Culinary School på LaSalle College Vancouver .
Kursmål
Modtage træning i ledelse, marketing, menneskelige ressourcer, regnskab og økonomistyring, teknologi, forretningskommunikation, drikkevareforvaltning, juridiske spørgsmål, kundeservice og global ledelse og operationer som de vedrører fødevareindustrien. Forvaltning via menu, garde manger og catering og banket aktiviteter er også dækket, og eleverne har mulighed for at lære at fejre kulinariske stilarter, restauranter og kokke, der i øjeblikket er i branchens spotlight. Som en del af den praktiske uddannelse, der modtages i programmet, arbejder de i den studerende-runede restaurant med 40 pladser, hvor de kan lære at forberede moderne og regionalt nordamerikansk køkken og rotere arbejde i de forskellige stillinger (både for og bag huset) fundet i enhver top-end restaurant.
Oversigt
Dette program består af 60 credits over 4 kvartaler.
Kursusliste
- Begreber og teorier om kulinariske
- Teknikker
- Sanitation og sikkerhed
- Fundamentals of Classical Techniques
- Introduktion til bagning
- Introduktion til konditori
- Administrering af menuen
- Indkøb og produktidentifikation
- Ledelse, Tilsyn
- Europæiske Kager og Tortes
- Avanceret Patisserie og Display Kager
- Artisan brød
- practicum
- Planlægning og styring af omkostninger
- Food and Beverage Management
- Chokolade, konfektioner og centre
Karrieremuligheder
Kandidater får et spektrum af viden i kulinariske industrien, mens de udvikler deres talenter som bagværk og konditorer. Alumni arbejder som bagere og konditorier i bagerier, restauranter, cateringhuse, såsom Vancouver Club, Fairmont Hotel, Four Seasons Hotel, Trøfler Fine Foods, Blue Water Café og Cobs Bread.
Legitimationsoplysninger
Eksamensbevis
Dette program er godkendt af registratoren for ministeriet for videregående uddannelser, færdigheder inden for private uddannelsesinstitutioner (PTIB)
Detaljerne
- Dækker begreber og teorier om bagning
- Praktisk, praktisk tilgang til uddannelse fra industrieksperter
- Dækker essensen af bagning og konditori
- Programmet kræver et kulinarisk kit
- Innovativ instruktion i et state-of-the-art miljø
- Programmet består af 60 kreditter over fire kvartaler
- Graduerende studerende modtager et Diploma
Baseret på de grundlæggende grunde, der læres i programmets første to kvartaler, fordyber de deres kunstneriske kunst og udforsker kunstværket af forgyldte desserter og teorien bag opbygning af spiselig kunst til a-la-carte service, konkurrence og banketfunktioner. Gennem praktisk træning studerer studere oprettelsen af bryllupskager, chokolade, konfektioner, tortiner, europæiske kager og centre.
Kandidater Lær
- Grundlæggende begreber og færdigheder i grundlæggende bagning, wienerbrød og madlavning.
- Avanceret pâtisserie og displaykager, håndværkere og bagningsproduktion.
- Chokolade, konfektioner og centrepieces.
- Forretningsmæssige aspekter af bagning og kulinariske kunst gennem hele kvartalet programmet.
Hvem skal anvende?
Studerende direkte ud af high school eller modne studerende, der er klar til en karriereændring eller at bygge videre på deres evne.
- Annoncer, der nyder bagning og arbejde i køkkenet
- Er ivrige efter at lære nye færdigheder relateret til bagning og design
- De der værdsætter kreative bestræbelser med praktiske applikationer til en spændende karriere
Ideelle studerende
Hvem skal anvende?
Studerende direkte ud af high school eller modne studerende, der er klar til en karriereændring eller at bygge videre på deres evne.
- Annoncer, der nyder bagning og arbejde i køkkenet
- Er ivrige efter at lære nye færdigheder relateret til bagning og design
- Dem, der værdsætter sammensmeltning af kreative bestræbelser med praktiske applikationer til en spændende karriere
Læreplan
Oversigt
Dette program består af 60 credits over 4 kvartaler.
Kursusliste
- Begreber og teorier om kulinariske
- Teknikker
- Sanitation og sikkerhed
- Fundamentals of Classical Techniques
- Introduktion til bagning
- Introduktion til konditori
- Administrering af menuen
- Indkøb og produktidentifikation
- Ledelse, Supervision & Karriereudvikling
- Europæiske Kager og Tortes
- Avanceret Patisserie og Display Kager
- Håndværkerbrød og bageproduktion
- practicum
- Planlægning og styring af omkostninger
- Food and Beverage Management
- Chokolade, konfektioner og centre
Legitimationsoplysninger
Eksamensbevis
Dette program er blevet godkendt af registratoren for Private Training Institutions Branch (PTIB) i ministeriet for avanceret uddannelse, færdigheder og uddannelse.
Detaljerne
- Dækker begreber og teorier om bagning
- Praktisk, praktisk tilgang til uddannelse fra industrieksperter
- Dækker essensen af bagning og konditori
- Programmet kræver et kulinarisk kit
- Innovativ instruktion i et state-of-the-art miljø
- Programmet består af 60 point over fire kvartaler
- Graduerende studerende modtager et Diploma
Med udgangspunkt i det grundlæggende, der blev lært i programmets første to kvartaler, forfiner eleverne deres kunstfærdighed og udforsker kunstneriet i belagte desserter og teorien bag opbygning af spiselig kunst til a-la-carte-service, konkurrence og banketfunktioner. Gennem praktisk træning studerer eleverne skabelsen af bryllupskager, chokolade, konfekt, tortes, europæiske kager og centerpieces.
Kandidater Lær
- Grundlæggende begreber og færdigheder inden for grundlæggende bagning, wienerbrød og madlavning.
- Avanceret konditori og displaykager, håndværkerbrød og bageproduktion.
- Chokolade, konfekt og centerstykker.
- Forretningsmæssige aspekter af bagning og kulinariske kunst gennem hele kvartalet programmet.
Programresultat
Kursmål
Modtag uddannelse i ledelse, marketing, menneskelige ressourcer, regnskab og økonomistyring, teknologi, forretningskommunikation, drikkevarestyring, juridiske spørgsmål, kundeservice og global ledelse og drift, som de vedrører fødevareindustrien. Ledelse efter menu, Garde -manager og catering- og banketoperationer er også dækket, og studerende har mulighed for at lære at fejre de kulinariske stilarter, restauranter og kokke, der i øjeblikket er i branchens søgelys. Som en del af den praktiske uddannelse, der modtages i programmet, arbejder eleverne i den restaurantdrevne restaurant med 40 sæder, hvor de kan lære at forberede moderne og regionalt nordamerikansk køkken og rotere arbejdet i de forskellige positioner (både foran og bag på huset) fundet i enhver top-end restaurant.
Karrieremuligheder
Karrieremuligheder
Kandidater får et spektrum af viden i den kulinariske industri, mens de udvikler deres talenter som bagning og konditor. Alumni arbejder som bagere og konditorer i bagerier, restauranter, cateringhuse, såsom Vancouver Club, Fairmont Hotel, Four Seasons Hotel, Truffles Fine Foods, Blue Water Café og Cobs Bread.