Diplom i Hotel Management Technique
LaSalle College Montreal
Nøgleinformation
Campus placering
Montreal, Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, French
Studieformat
Fjernundervisning, På campus
Varighed
2850 timer
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Introduktion
Diplom i Hotel Management Technique
Med en ledende studieplan åbner Hotel Management Technique-programmet dørene til et bredere udvalg af karriere i Quebec, Canada eller i udlandet. Dette program er unikt i Quebec. Dette program fokuserer på den væsentlige viden om hotelforvaltning. Lærere fra industrien giver alle nøglerne til succes at indgå
arbejdsmarkedet. Programmet tilbyder også en praktikplads, deltagelse i flere arrangementer plus praktisk erfaring, herunder: service i la Classe restaurant spisestue. Studerende har mulighed for at interagere med fagfolk under besøg, konferencer og arrangementer. Kandidater fra dette program kan forfølge universitetsstudier.
Fra nu af har LaSalle College mulighed for at studere både fransk og engelsk. Det er vores tosprogede mulighed.
Karriereudsigter
- Tilsynsførende af gæstfrihedstjenester.
- Banket og konferencetjenester koordinator.
- Marketing, menneskelige ressourcer og hoteloperationskoordinator.
Koncentrationskurser
- Profession og organisation inden for turisme, hotel og restaurantindustri (90 timer)
- Kundeorienteret tilgang inden for turisme, hotel og restaurantindustrien (60 timer)
- IT: Forskningsmetodik og informationskilder inden for turisme, hotel og restaurantindustri (45 timer)
- Sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen (45 timer)
- Kulinarisk kultur og tendenser (60 timer)
- Receptionsteknikker (90 timer)
- Principper for kommunikationsmarkedsføring inden for turisme, hotel og restaurantindustri (60 timer)
- Turisme, hotel og restaurant industri regnskab (60 timer)
- Mad og drikke service I (75 timer)
- Vinforvaltning (45 timer)
- Rengøringsteknikker (45 timer)
- Menneskelige ressourcer i turisme-, hotel- og restaurantbranchen (75 timer)
- Salgsteknikker inden for turisme, hotel og restaurant industri (60 timer)
- Bar operationsteknikker (45 timer)
- Management Software - Restaurant (60 timer)
- Mad og drikke service II (90 timer)
- Receptionens tilsyn (60 timer)
- Mad
- Supply management (60 timer)
- Natrevision (60 timer)
- Salgs- og forfremmelsesstyring (45 timer)
- Ledelsesstrategier (60 timer)
- Fællesskabsforvaltning - andet sprog (60 timer)
- Hotel- og fødevarelovgivning (45 timer)
- Kontrol af Restaurantoperationer (75 timer)
- Indtægtsstyring (60 timer)
- Banket og konferencehåndtering (60 timer)
- Afsluttende projekt (135 timer)
- Praktikophold (240 timer)
- Design og teknisk vedligeholdelse (60 timer)
- Receptionen ledelse (45 timer)
- Rengøring ledelse (60 timer)
Generelle uddannelseskurser
- 3 Fysiske uddannelseskurser (90 timer)
- 3 Humanistiske kurser (150 timer)
- 4 Sprog- og litteraturkurser (240 timer)
- 2 Andet sprogkursus (90 timer)
- 2 komplementære kurser (90 timer)
* College forbeholder sig ret til at erstatte visse kurser.
Adgangskriterier
Har opnået et gymnasium (DES) og gennemført følgende kurser:
- Undervisningssprog fra sekundær V,
- Andet sprog fra sekundær V,
- Matematik fra sekundær IV,
- Fysiske videnskaber fra sekundær IV,
- Historie fra sekundær IV
Har opnået et Professional Studies Diploma (DEP) og gennemført følgende kurser:
- Undervisningssprog fra sekundær V,
- Andet sprog fra sekundær V,
- Matematik fra sekundær IV
Har opnået en tilsvarende uddannelse eller en instruktion, der anses for tilstrækkelig. Hvert tilfælde vil blive analyseret af kollegiet.
Niveau
Dette program fører til et College of College Studies (DEC).
Work-Study Program (WSP)
Erfaring er anerkendt og i høj efterspørgsel af arbejdsgivere. Work-Study Programmet (WSP) er en uddannelsesmodel, der giver dig mulighed for at gennemføre to lønnet praktikophold i løbet af dine studier for at få erhvervserfaring relateret til dit fagområde. Se venligst afsnittet Arbejds-studieprogrammet for flere detaljer. Ikke tilgængelig for studerende, der begynder i vintersemesteret.
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
ØKONOMISK STØTTE
Som international studerende er det dit ansvar at sikre de nødvendige midler til at gennemføre dit studie. Kollegiet kan under ingen omstændigheder påtage sig økonomisk ansvar for sine studerende.
De fleste lån og stipendier er forbeholdt fastboende og canadiske statsborgere, der studerer på fuld tid. Når det er sagt, kan internationale studerende også drage fordel af økonomisk støtte i visse tilfælde.
Læreplan
KONCENTRATIONSKURSER
- Profession og organisation inden for turisme, hotel og restaurantindustri (90 timer)
- Kundeorienteret tilgang inden for turisme-, hotel- og restaurantbranchen (60 timer)
- IT: Forskningsmetodik og informationskilder inden for turisme, hotel og restaurantindustri (45 timer)
- Sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen (45 timer)
- Kulinarisk kultur og tendenser (60 timer)
- Receptionsteknikker (90 timer)
- Principper for kommunikationsmarkedsføring inden for turisme, hotel og restaurantindustri (60 timer)
- Turisme, hotel og restaurant industri regnskab (60 timer)
- Mad og drikke service I (75 timer)
- Vinforvaltning (45 timer)
- Rengøringsteknikker (45 timer)
- Menneskelige ressourcer i turisme-, hotel- og restaurantbranchen (75 timer)
- Salgsteknikker inden for turisme, hotel og restaurant industri (60 timer)
- Bar operationsteknikker (45 timer)
- Management Software - Restaurant (60 timer)
- Mad og drikke service II (90 timer)
- Receptionens tilsyn (60 timer)
- Tilsyn med mad og drikke (60 timer)
- Supply management (60 timer)
- Natrevision (60 timer)
- Salgs- og forfremmelsesstyring (45 timer)
- Ledelsesstrategier (60 timer)
- Fællesskabsforvaltning - andet sprog (60 timer)
- Hotel- og fødevarelovgivning (45 timer)
- Kontrol af Restaurantoperationer (75 timer)
- Indtægtsstyring (60 timer)
- Banket og konferencehåndtering (60 timer)
- Afsluttende projekt (135 timer)
- Praktikophold (240 timer)
- Design og teknisk vedligeholdelse (60 timer)
- Receptionen ledelse (45 timer)
- Rengøring ledelse (60 timer)
ALMINDELIGE UDDANNELSESKURSER
- 3 Fysiske uddannelseskurser (90 timer)
- 3 Humanistiske kurser (150 timer)
- 4 Sprog- og litteraturkurser (240 timer)
- 2 Andet sprogkursus (90 timer)
- 2 komplementære kurser (90 timer)
* College forbeholder sig ret til at erstatte visse kurser.
Programresultat
UDDANNELSESMÅL
Forbedre dine iværksætterkvaliteter og færdigheder, og lær at: administrere reservationer og byde gæster velkommen, administrere menneskelige og materielle ressourcer og planlægge strategier til promovering af hoteller.
Programundervisning
Karrieremuligheder
KARRIEREUDSIGTER
- Tilsynsførende af gæstfrihedstjenester.
- Banket og konferencetjenester koordinator.
- Marketing, menneskelige ressourcer og hoteloperationskoordinator.
ARBEJDSSTUDIEPROGRAM (WSP)
Erfaring er anerkendt og i høj efterspørgsel af arbejdsgivere. Work-Study Programmet (WSP) er en uddannelsesmodel, der giver dig mulighed for at gennemføre to lønnet praktikophold i løbet af dine studier for at få erhvervserfaring relateret til dit fagområde. Se venligst afsnittet Arbejds-studieprogrammet for flere detaljer. Ikke tilgængelig for studerende, der begynder i vintersemesteret.