Erhvervskvalifikationer i restaurant- og cateringservice, kok/kok (top-up)
Pori, Finland
VARIGHED
14 Months
SPROG
Engelsk, Finsk
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
04 Nov 2024
STUDIEAFGIFTER
EUR 11.650 / per year
STUDIEFORMAT
På campus
Introduktion
Et omfattende kulinarisk 14-måneders program designet til personer med alle kulinariske baggrunde. Uddannelsen dækker væsentlige kulinariske kunst og forretningsfærdigheder. On-the-job træning er en væsentlig del af programmet, der giver praktisk erfaring i den virkelige verden. Programgebyret inkluderer ingredienser brugt under hele kurset samt professionelle uniformer og knivsæt. Kandidater vil opnå en finsk erhvervskvalifikation, hvilket sikrer anerkendelse af deres ekspertise
Varighed: 14 måneder (180 kompetencepoint) fuldtidsstudier på campus
Studiestart: 4. november 2024
Sted: Pori, Finland
Sprog: Engelsk og finsk (eksamen og demonstrationer vil være på finsk)
Krav: Ansøger skal have tidligere uddannelse og erhvervserfaring som kok/kok
Programgebyr for 1 års studier: 11.650 EUR
Obligatorisk online finsk sprogkursus: 495 EUR
Ansøgningsgebyr: 100 EUR