Keystone logo
Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Introduktion

Länsirannikon koulutus Oy WinNova, Pori & Rauma, Finland

Pori er en dynamisk kystby. Dens flodpromenade tilbyder ikke kun maleriske udsigter, men også et pulserende knudepunkt for samfundsengagement og kulturelle begivenheder hele året rundt. Med en bred vifte af festivaler og udstillinger lover Pori en berigende kulturel oplevelse for enhver kræsen studerende.

Rauma præsenterer en fængslende blanding af historie og arv. Denne charmerende by, der er anerkendt som et UNESCOs verdensarvssted, fremviser omhyggeligt bevaret træarkitektur, der fremkalder en følelse af tidløs skønhed. Inden for dens brostensbelagte gader ligger hyggelige caféer, travle markeder og et tæt sammentømret samfund, der fremmer et miljø, der fremmer akademisk vækst og personlig berigelse.

Både Pori og Rauma tilbyder unikke muligheder for akademisk ekspertise og kulturel fordybelse, hvilket sikrer en tilfredsstillende pædagogisk oplevelse.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova er en udbyder af sekundær erhvervsuddannelse (VET) for mennesker i alle aldre, i eller uden for arbejdslivet. Vores kvalifikationer svarer til EQF niveau 4-5.

WinNova tilbyder en bred vifte af uddannelsesydelser, faglige og faglige kvalifikationer og kortvarige kurser til forskellige typer kunder på finsk. Vi arbejder i tæt og langsigtet samarbejde med virksomheder og det offentlige.

WinNova har 5000 studerende og ca. 600 medarbejdere (12/2023). Der er c. 500 studerende med 50 forskellige modersmål studerer i WinNova i forskellige programmer på finsk.

Internationale muligheder hos WinNova

WinNova er involveret i flere EU-finansierede projekter. Disse projekter fører til nye pædagogiske metoder og læringsmiljøinnovationer samt pædagogisk kompetence.

Personalemobilitet og projekter udvider alle vores medarbejderes internationale viden og kompetencer. Der er cirka 100 medarbejdere og forskellige specialister, der årligt kommer ind og går ud på udveksling.

Erasmus+ mobilitetsstipendier gør det muligt for studerende at tage til udlandet for at få praktik. Det er en fantastisk måde at forbedre færdighederne og kompetencerne til at klare sig i den globale verden og multikulturelle arbejdsmiljøer. Der er cirka 200 studerende, der årligt kommer ind og tager ud på udveksling.

WinNova er blevet tildelt Erasmus+ akkreditering (2021 – 2027) af det finske nationale undervisningskontor. Erasmus+ akkreditering betyder et kvalitetssikret “ Erasmus+ medlemskab & rdquo. Akkrediterede organisationer har demonstreret den langsigtede karakter af deres aktiviteter og forpligtet sig til at overholde kvalitetsstandarderne for Erasmus+-programmet.

Indlæggelser

 • Skal være mindst 18 år gammel
 • Gymnasieeksamen er påkrævet
 • Completion of specific prerequisite education related to the chosen program is necessary
 • Social and Health care programs necessitate a police clearance certificate
 • Adequate English proficiency is needed to enroll in the preparatory online language course conducted in English
 • Non-EU applicants are accepted

Placeringer

 • Pori

  Tiedepuisto 3, 28600, Pori

 • Rauma

  Suojantie 2, 28600, Rauma

Spørgsmål