
Professionelt konditori og konfekture
Sisak, Kroatien
VARIGHED
12 Weeks
SPROG
Engelsk, Italiensk
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
31 Oct 2025
TIDLIGSTE STARTDATO
11 Nov 2025
STUDIEAFGIFTER
EUR 9.250 / per course *
STUDIEFORMAT
På campus
* Inklusive moms
Introduktion
Professional Pastry and Confections-programmet er designet til at give de studerende et solidt fundament og lære dem de teknikker, der er nødvendige for at begynde at arbejde som konditor. Små grupper giver vores undervisningskokke mulighed for at give eleverne en-til-en-opmærksomhed og individuel feedback. De studerende bruger 80% af undervisningstiden i praktikken. Uddannelsen dækker bageri- og konfektureprodukter, søde og salte kager samt grundlæggende italiensk og fransk bagværk. Derudover bliver de studerende introduceret til vinparring og restaurantledelse.
Oplev din passion for gastronomi på Kul IN.
Læreplan
Øvrig kursusinformation:
- Lektionsplan: 5 timer/dag, mandag til fredag
- Sprog: kroatisk og/eller engelsk
- Lære- og læsemateriale (digitalt): leveret af Kul IN
- Uniformer: leveret af Kul IN
- Personligt kagetermometer
Efter vellykket gennemførelse af programmet vil Kul IN tildele eleverne et certifikat for en konditor.
Programlængde: 2 måneder