Keystone logo
Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN

Introduktion

Skole Beskrivelse

Gastronomi tilbyder en bred vifte af erhverv, og alle studerende, der ønsker at lede deres studier til kulinarisk kunst, eller ønsker at bygge videre på deres eksisterende viden sammen med ekstraordinære mentorer med et væld af erhvervserfaring og teoretisk viden er velkomne på Kul IN . Kul IN har til hensigt at give eleverne et bredt udvalg af kulinariske viden, fødevareindustrien og gastronomi. For at sikre, at vores studerende har perfektioneret alle de nødvendige færdigheder til at arbejde i en kvalitetsrestaurant, begynder vi ved at dække vigtige fundamenter, som alle studerende, uanset deres uddannelsesmæssige baggrund, skal passere. Som en del af dette program lærer eleverne om termisk og mekanisk fødevareforarbejdning, anerkendelse af kvalitetsingredienser, kobling krydderier med ingredienser, skabelse af kvalitetsrestaurantmenuer, tilrettelæggelse og servering af retter, professionelle madlavningsstandarder, fødevareopbevaring, maddele og gastronomiets historie.

Vision

Kul IN mål er at udvikle et uddannelsescenter med fokus på kreativitet, forskning og fremme af moderne køkken og kulinariske teknologier. Gennem uddannelse af professionelle kokke, konditorer og fagfolk i andre brancher af gastronomi. Vi bygger et institut, der er et unikt sted for kokke, restaurantsejere, ledere og kulinariske medier til at træne og opdatere deres viden og lære om, hvad der er nyt i verden af mad, drikkevarer og desserter.

Internationale certifikater

For at give vores studerende en komplet oplevelse, når de studerer italiensk gastronomi og køkken, har vi lavet fælles programmer med den verdensberømte kulinariske skole ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana .
Culinary Institute Kul IN og ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana har med succes udviklet to fælles programmer: "Professionel kok af italiensk køkken" og "Professionel konditori med italienske desserter." Gennem intensive og dynamiske studier, som dels finder sted i Sisak og dels I Colorno, Italien, har eleverne mulighed for at opnå uvurderlig international erfaring og bliver virkelig nedsænket i den kultur, der har formet dette verdensberømte køkken. Udover timer med praktisk træning, udflugter og praktikum, vil eleverne også blive tildelt et praktikophold på flere måneder, hvor de vil få erfaring i elite-restauranter og konditorier. Netværksmuligheder er uendelige og åbne døre for potentielle job, da eleverne viser sig som dygtige kokke i den virkelige verden af avanceret gastronomi.

Placeringer

  • Sisak

    Capraska ulica 12

Spørgsmål