Keystone logo
Kinsale College

Kinsale College

Kinsale College

Introduktion

Vi er med rette stolte over vores elever og de resultater, de har opnået tidligere, hvilket har gjort det muligt for dem at følge videre kurser i universiteter i ind-og udland. Ud over dette har mange udviklet sig til Institut for Teknologi og andre højere læreanstalter gennem Higher Education Links Scheme og Cork Colleges Progression links. Jeg opfordrer dig til at kontakte kollegiet for at få mere detaljerede oplysninger om ethvert kursus, du er interesseret i.

Vælg klogt og husk, at vi står til rådighed for at tilbyde yderligere råd. Dette er din nye begyndelse - din rejse. Ved at vælge Kinsale College du taget det første vigtige skridt.

Liz Moynihan - Direktør

70716_banner.jpg

College faciliteter

Kinsale College fortsætter med at vokse og forbedre for at imødekomme behovene hos sine studerende; kollegiet faciliteter afspejler denne vækst. Kollegiet har en målrettet indretning til at rumme studerende involveret i drama i form af det imponerende amfiteater. De professionelle kokende studerende træner i et professionelt køkken og en 16-retters restaurant. Bæredygtig Gartneri / Permaculture-studerende har adgang til markedshave, to poly-tunneler og kollegiet til dyrkning af urter, grøntsager, frugt, nødder og blomster. Studerende, der er involveret i teknologikurser, bruger Apple Mac-computere og up-to-date software. Kunststuderne nyder mørkekammerets faciliteter og adgang til The Mill i Kinsale til deres udstilling på slutningen af ​​året. Alle elever har adgang til et overvåget computerrum til studier og opgaver, computerrummet har trykkerier samt gratis internet. Der er også gratis parkeringsfaciliteter til studerende på hoved campus i Kinsale. Alle kollegiums studerende nyder et varieret og livligt socialt liv i Kinsale, som har masser af pubber, natklubber og live-musiksteder.

College placering

Kinsale College har en misundelsesværdig beliggenhed i fisker- og turistbyen Kinsale, 25 km fra Cork City. Placeringen er kendt nationalt og internationalt for sine restauranter, markeder og fritidsaktiviteter. Placeringen har påvirket væksten og udviklingen af ​​nogle af kollegiets hjørnestenskurser - Friluftsliv, Bæredygtig Gartneri (Permaculture) og Professional Cookery. For internationale studerende er det værd at nævne, at Kinsale ligger ca. 20 km fra Cork International Airport og er også inden for nem pendling af Ringaskiddy Ferry Port. En regelmæssig bus opererer nu fra Cork City til Kinsale, hvilket gør det mere tilgængeligt end nogensinde før for dem, der rejser til kollegiet. Udlejning er tilgængelig i landsbyen for akademiske år og huse / værelser er ofte annonceret på college opslagstavle.

Kommunikation

Kommunikation er et obligatorisk modul på de fleste niveau 5 kurser og nogle niveau 6 kurser. Det er en grundlæggende færdighed, der er nyttig og vigtig i alle aspekter af liv og arbejde. Efter afslutningen af ​​dette modul vil eleverne have forbedret de centrale færdigheder i at tale, lytte, læse og skrive såvel som ikke-verbal og visuel kommunikation. Erhverv og kreativ skrivning, gruppedeltagelse, interview og præsentation færdigheder er alle dækket. Kommunikationsteknologi har stor indflydelse på vores liv, og eleverne vil lære om de centrale problemer, der påvirker dem. Informationsindsamling som forskningsfærdigheder vil blive dækket, og i sidste ende vil eleverne udvikle deres tillid til at formidle og fortolke mening effektivt i tale og skrivning. Modulet undervises på en livlig, kreativ og interaktiv måde, og aktiv deltagelse og klassebidrag tilskyndes.

Arbejdserfaring / Arbejdspraksis

  • Arbejdserfaring: Studerende vil ansøge om og tilbringe mindst 10 dage på erhvervserfaring i en placering relateret til deres studium. Nogle af de bedste læring finder sted under denne oplevelse, som giver chancen for ægte hands-on aktiviteter og opgaver. Studerende holder en journal over deres aktiviteter og reflekterer over deres præstationer. Planlægning og forberedelse omfatter fremstilling af dokumenter som et aktuelt CV, ansøgningsskrivelse, en færdighedsrevision, en karriereplan og en analyse af den industri / sektor, der studeres. Arbejdsrelateret lovgivning vil blive dækket for at sikre, at eleverne forstår deres rettigheder og ansvar. Arbejdspladsvejlederen udarbejder en vurderingsform baseret på den studerendes præstationer.

  • Arbejdspraksis: Studerende, der gennemfører dette modul, vil ansøge om og tilbringe mindst 40 dage i en organisation i forbindelse med deres studieforløb. De vil holde regnskab over deres daglige aktiviteter og evaluere og reflektere over deres præstationer.

Forskningen vil blive gennemført i en organisation, dens struktur, funktioner, politikker mv. Arbejdsrelateret lovgivning vil blive dækket for at sikre, at eleverne forstår deres rettigheder og ansvar. Arbejdspladsen arbejdsgiveren vil udfylde en vurderingsform baseret på den studerendes præstationer.

Internationale studerende

Kinsale College bifalder ansøgere fra alle dele af verden. Vi værdsætter den kulturelle mangfoldighed og rigdom, som internationale studerende bringer til kollegiet. Denne side har til formål at hjælpe internationale studerende, der ønsker at studere på kollegiet.

Placeringer

  • Kinsale

    Bandon Rd Kinsale, , Kinsale

Spørgsmål