We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
© BIMM University
Kingsgate International College

Kingsgate International College

Kingsgate International College

Introduktion

Om os

Overkommelige uddannelser med eksklusive online moduler, der hurtigt sporer elever til en universitets kvalifikation.

Uanset om du ønsker at forbedre dine færdigheder, forbedre dit team eller forfølge en professionel uddannelse, Kingsgate International College 's læring Pathways kan give dig alt hvad du behøver.

Kingsgate International College leverer på Campus eller online universitet Pathway programmer med fuld Bachelor- og Postgraduate Diploma Awards til elever fra alle hjørner af verden. Eleverne kan hurtigt spore sig igennem til en UK University Qualification på campus eller ved fjernundervisning .

Vores webbaserede moduler giver de studerende mulighed for at lære, hvad de vil have, når de vil, og hvordan de ønsker og er designet til at lette en meget hurtigere, mere overkommelig og engagerende måde at lære på. Med en 24/7 studenternetværksplatform, personlige dashboards, 1-2-1 online tutorials, gruppe-webinarer og bank med forindspillede gruppe-webcasts giver Kingsgate International College studerende al den støtte, de har brug for for at få succes med at udvikle deres professionelle færdighedsbase og opnå en universitetsuddannelse.

139953_pexels-photo-1152500.jpeg

Vores legitimationsoplysninger

Kingsgate International College arbejder med de højeste akademiske standarder og har flere strukturer på plads, der sikrer, at uddannelsesstandarden til sine studerende er af højeste kvalitet. Nedenfor er en liste over virksomhedsorganer, vi tilhører, og foreninger, vi er en del af:

Learning Resource Network

Learning Resource Network (LRN) er anerkendt som en tildelende organisation af Ofqual. LRN skaber kvalifikationer for uddannelsesinstitutioner, uddannelsesudbydere, skoler og arbejdsgivere. LRN har en omfattende kvalifikationsportefølje, herunder en niveau 5-undervisningskvalifikation, der tilbydes af Kingsgate International College . Alle LRN-kvalifikationer anerkendes internationalt af arbejdsgivere, regeringer og professionelle organer som bevis for de færdigheder og evner, de leder efter.

ATHE-anerkendelse

Præmier for uddannelse og videregående uddannelse giver centre en bred vifte af kvalifikationer inklusive, men ikke begrænset til; administration ledelse, forretning, turisme, jura, computing og sundhed og social pleje. ATHE har gjort sig bemærket med enestående kundeservice, fremragende kvalitetsstandarder og givende kvalifikationer med progression til universitetsgrader.

Education & Skills Funding Agency

Kingsgate International College er opført på ESFA-registret over lærlingeuddannelsesudbydere. Arbejder sammen med partnere for at levere overkommelige kvalifikationer og lærlingeuddannelser til studerende over hele Storbritannien.

Information Commissioners Office

Da Kingsgate International College besidder og behandler information om studerende, er vi juridisk forpligtet til at beskytte disse oplysninger. I henhold til databeskyttelsesloven fra 1998 vil Kingsgate International College :

 • Indsaml kun de oplysninger, vi har brug for til et bestemt formål;
 • Hold det sikkert;
 • Sørg for, at det er relevant og opdateret;
 • Opbevar kun så mange oplysninger, som vi har brug for, og kun så længe vi har brug for det;
 • Tillad enhver studerende på anmodning at se de oplysninger, vi har om dem.

139954_pexels-photo-1595391.jpeg
Fox / pexels

OFQUAL-anerkendelse

Alt læringsmateriale er designet og skrevet af professionelle akademiske forfattere, så hvert interaktive modul er tilpasset specifikke læringskriterier specificeret af OFQUAL, det definerende britiske regeringsorgan for akademiske standarder i UK Higher Education. Disse standarder sikrer, at de, der lærer hos os, får en uddannelse af høj kvalitet sammen med en certificering, der er anerkendt universelt af universiteter og arbejdsgivere.

Partner University kvalifikationer

Efter afslutningen af de afsluttende opgaver tildeles studerende en anerkendt eksamensbevis. Dette eksamensbevis kan bruges til at fylde op til en fuld bachelorgrad eller MBA på en række britiske universiteter, enten på campus eller ved fjernundervisning.

Kvalitetsovervågningsråd

Kingsgate International College driver også et Quality Monitoring Board (QMB) for at sikre, at vi altid leverer akkrediterede online kurser og ressourcer for at imødekomme dine læringsbehov. Denne bestyrelse mødes regelmæssigt for at vurdere:

 • Specifikke spørgsmål om studerende
 • Eventuelle kvalitetsproblemer for universitetspartnere
 • Overvågning af vurderingsstandarder
 • Overvågning af materialeindhold mod læringsresultater
 • Specifikke operationelle problemer, da de påvirker kvalitet og kundeservice

Bestyrelsesmedlemmerne omfatter respekterede akademiske og forretningsmæssige ledere. Resultaterne af anmeldelserne deles online for at sikre gennemsigtighed og forståelse blandt vores partnere og studerende. Alle tilbagemeldinger hilses velkommen, så spørgsmålene formelt kan rejses via QMB på en professionel og objektiv måde.

Coventry og Warwickshire Chamber of Commerce

De britiske handelskamre er den største og mest indflydelsesrige uafhængige forretningsstemmelse i Storbritannien, som lobbyløst udleder på vegne af medlemmer og det brede erhvervsliv om de spørgsmål, der er vigtige - fastlæggelse af de rigtige betingelser for erhvervslivet til at trives og fremme britiske virksomheder i nøgle globale markeder og skabe en dynamisk forretningsøkonomi.

De spiller også en nøglerolle i at overbygge kløften mellem pædagoger og erhvervsliv ved at fremhæve de færdigheder, arbejdsgiverne har brug for og påvirke uddannelsespolitikken for at sikre, at de leveres effektivt.

Coventry & Warwickshire Chamber of Commerce er blot et af et netværk af kamre, der arbejder med og på vegne af virksomheder i alle størrelser i alle sektorer i den britiske industri. De hjælper lokale virksomheder med at oprette forbindelse, vokse og opnå succes. Kammeret samarbejder med andre kamre, lokale myndigheder og partnerorganisationer for at få indsigt i de spørgsmål, der betyder noget for virksomheden - derefter formidle denne viden for at hjælpe regeringen med at formulere en effektiv forretningspolitik.

139956_pexels-photo-3184407.jpeg
fauxels / pexels

Placeringer

 • London

  26 - 28 Hammersmith Grove, W6 7BA, London

  Spørgsmål