Keystone logo
Kazan Innovative University

Kazan Innovative University

Kazan Innovative University

Introduktion

Om universitetet

Kazan Innovative University opkaldt efter VG Timiryasov (IEML) blev grundlagt i 1994 og er nu den største private højere uddannelsesinstitution i Republikken Tatarstan og hele Volga-regionen. Dens grundlægger, Dr. Vitaliy Timiryasov, en af alumnerne i Kazan og Moskva Universiteter, lagde de bedste traditioner for klassisk universitetsuddannelse som grundlag for en ny skole.

Universitetet er blandt 100 bedste russiske højere uddannelsesinstitutioner og 5 bedste bedste private universiteter i Rusland, det har den officielle "europæisk kvalitet" gyldne medalje til gennemførelse af "Management of Quality" -systemet (ISO 9001: 2008).

Siden 2010 bliver universitetslærerne årligt vinder af konkurrencerne: "Bedste innovationsforedrag" og "Den bedste universitetslærer."

Kazan Innovative University opkaldt efter VG Timiryasov (IEML) var den første uddannelsesinstitution i Republikken Tatarstan, der har skabt et integreret kommunikationsnet mellem institutter og afdelinger. Dette netværk er bygget på Cisco Systems udstyr og udstyr til videokonference "Tandberg". Dens kombination med fiberoptiske netværk og universitetets egen innovative softwareudvikling "Idis Education" tillod at optimere forvaltningen af uddannelsesprocesser ved universitetet og overføre det til et helt nyt niveau.

Kazan Innovative University opkaldt efter VG Timiryasov (IEML) er den førende højere uddannelsesinstitution i den videnskabelige og uddannelsesmæssige klynge i handel, gæstfrihed og services i Republikken Tatarstan.

Mission

  • At imødekomme enkeltpersoners, samfunds og stats behov for at opnå viden på grundlag af efteruddannelse, der opfylder moderne krav til innovativ udvikling og modernisering af uddannelse og videnskab.
  • Uddanne kompetente og konkurrencedygtige fagfolk i ny formation, der er i stand til at udvikle videnskab, erhvervslivet, træffe effektive beslutninger og foretage specifik forskning, der er i overensstemmelse med national stående og fordel.
  • At skabe nødvendige betingelser for implementering og effektiv anvendelse af innovative uddannelsesteknologier og videnskabelige resultater.
  • Uddanne fagligt kompetente, socialt aktive og socialt ansvarlige personer.

Placeringer

  • Kazan

    г. Казань, ул. Московская, 42, , Kazan

Spørgsmål