Keystone logo
Joviat Culinary Arts Academy

Joviat Culinary Arts Academy

Joviat Culinary Arts Academy

Introduktion

Joviat er en uddannelsesinstitution grundlagt i 1960 i Manresa, hjertet af Catalunya. Et regionalt center, åbent for verden, bevidst og ansvarligt. I 1960 begyndte Josep Vilaseca Atset at realisere sin drøm: at åbne sin skole for at uddanne og undervise folk. Joviats grundlæggende ånd var at opmuntre og forfølge dine drømme! Siden da har tusindvis af studerende bygget deres fremtidige muligheder her.

Joviat er en skole for professionel træning og gymnasiale uddannelser, med mere end 2.000 elever, der spænder over områderne sundhedspleje, mad og ernæring, sport og natur. Det er en skole, der vokser og udvikler sig med sit miljø, knyttet til sit forretningsmæssige, sociale og kulturelle netværk. Joviat Culinary Arts Academy blev oprettet i 1987 som et banebrydende center for hotel- og cateringstudier i det centrale Catalunya, med mere end 2.500 studerende i sin historie, som nyder stor anseelse og en vigtig international betydning. Tilpasning til nye tider har præget vores historie; påvirket af det franske køkken, de nye kulinariske trends, signatur og kreative køkken, tradition og lokale specialiteter. Værdier: respekt, selvtillid og kærlighed til mennesker, faget og produktet. DNA: originalitet og innovation, lederskab og samarbejde.

Cat VT-prisen for den bedste innovative praksis i Catalunya for:

 • Innovation, projektion og konsolidering
 • Deltagelse og inklusion
 • God praksis, netværk og tværgående interaktion mellem fagområder
 • Efter- og erhvervsuddannelse
 • Indvirkning på regionen og det produktive stof
 • Første avancerede professionelle træningscenter knyttet til UManresa UVic-UCC University

Jordi Vilaseca

Jordi Vilaseca er lærer og pædagog, uddannet på ESADE Business School med et General Management and Strategy Program og en kandidatgrad i Systematisk Pædagogik.

Træner, facilitator og foredragsholder i følelsesmæssig uddannelse, motivation, ledelse og processer for personlig vækst og iværksætteri på nationalt og internationalt niveau. Fremme også nye projekter til gavn for de nye generationer og samfundet til det fælles bedste.

Akademiker fra det prestigefyldte catalanske akademi for gastronomi og ernæring, medlem af broderskabet til Mare de Deu de l'Olivera og æresmedlem af Cofradia Gastronomica del Agua.

I 2015 udgav han bogen “La força d'una escola de Vida. Et uddannelsesprojekt fra et systemisk perspektiv”.
Joviat Hoteleria

Joviat Hoteleria

Joviat Hoteleria blev oprettet i 1987 som et banebrydende center for gæstfrihed og kulinariske studier i det centrale Catalunya, med mere end 2.500 studerende i sin historie, nyder godt omdømme og en vigtig international betydning.

Uddannelsesprojekt

Fortid, nutid og fremtid. En konstant udviklende fremadrettet bevægelse, en re-evolution i alle sanser.

Projektets stærke sider: Rødder, Trivsel, Ledelse, Samarbejde, Udtryk, Viden og Fællesskab. Alle disse bringer os tættere på at lære om dette erhverv og nyde et køkken og en service, der er ægte, moderne og lokal. Dette er gastronomi, der tilfredsstiller sanserne, præsenteret med kreativitet i at transformere projekter og tage fat på nye teknologier, der åbner en ny verden fuld af muligheder for os.

Vi forbereder os på at gå ud i verden og vide HVEM VI ER, med nærvær og originalitet, med autenticitet og værdighed i gastronomi.

Hvor er Joviat?

Manresa, Catalunya

Manresa, hovedstaden i Bages-distriktet, er en by med elleve hundrede års historie. Kommerciel, kulturel og med et universitet, betydelig industriel og teknologisk aktivitet, er det en dynamisk og transformerende by.

Skolen er beliggende i Central Catalunya Global Geopark, erklæret for global interesse af Unesco, ved foden af Montserrat-bjergene, 60 km fra Barcelona. Bages-distriktet har en rig og omfattende arv, baseret på jorden, historien og naturen.

Metode

Med konstante opdateringer fører det catalanske køkken den internationale avantgarde-kulinariske verden, mens de bevarer sine kulturelle og traditionelle rødder.

Placeringer

 • Manresa

  Folch i Torres 5-13 Manresa, Barcelona, 08241 , Manresa

 • Barcelona

  Barcelona, Spanien

 • Girona

  Girona, Spanien

Spørgsmål