We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Jean Moulin Lyon 3 University

Jean Moulin Lyon 3 University

Jean Moulin Lyon 3 University

Introduktion

60250_Untitled.png

Den Université Jean Moulin Lyon 3, et universitet åben for verden

I hjertet af Lyon og Bourg-en-Bresse, tilbyder Jean Moulin-universitetet et læringsrum og forskning med fokus på menneskelige og sociale videnskaber. Med 7 forskerskoler og 19 forskningsenheder, det udvikler tværfaglig forskning i forbindelse med de store spørgsmål i samfundet.

Medlem af universitetet i Lyon, er vært mere end 28 000 studerende og tilbyder en bred vifte af uddannelser, som i kvalitet uddannelse rammer, der bidrager til den intellektuelle og personlige udvikling.

Med over 5 000 internationale studerende hvert år, mange samarbejder i verden og videnskabelige samarbejdsprojekter med udenlandske universiteter, University Jean Moulin mærke vil dens internationalisering ved at fremme studerendes og læreres mobilitet.

Baseres adgang til videregående uddannelse på lige muligheder er en konstant bekymring for universitetet Jean Moulin Lyon 3, som bekræfter sin overbevisning om, at mangfoldighed og specificitet er rige, og at hver af os er også defineret af dets forskelle.

Fuldt ud forpligtet til de socioøkonomiske partnere, Jean Moulin-universitetet bestræber sig på at bidrage til succes for de studerende og deres beskæftigelsesegnethed, især ved at tilskynde praktikophold, vekselstrøm og iværksætteri.

60251_Untitled2idex.png

Placeringer

  • Lyon

    6 cours Albert Thomas, 69008, Lyon

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål