Keystone logo
J.F. Oberlin University Summer Session

J.F. Oberlin University Summer Session

J.F. Oberlin University Summer Session

Introduktion

= Bemærk =

Desværre skal JF Oberlin University (JFOU) meddele annullering af sommersessionen 2020 på grund af coronavirusepidemien.

74212_shibuya-crossing-923000_640.jpg

Om JFOU

JF Oberlin Universitet har næsten 9.000 studerende, herunder kandidatstuderende og studerende fra udlandet. Hvert år har vi omkring 550 udenlandske studerende indskrevet på universitetet. Vi har også over 140 partnerskoler i mere end tyve lande og regioner rundt om i verden. Vores japanske studerende erhverver praktisk erfaring gennem en række forskellige programmer, herunder ikke kun sprogstudier og akademiske udvekslingsprogrammer, men også frivillige programmer og praktikophold. Universitetet har etableret fem oversøiske kontorer for at udføre forskellige aktiviteter i international udveksling og støtte studerende, der studerer i udlandet .

Tokyo & Machida-området

Specialavdelingen dækker 621 kvadratkilometer og har en befolkning på 9 mio. Det tiltrækker besøgende ikke kun fra udlandet, men også fra hele Japan med sin koncentration af virksomheder og kommercielle faciliteter, veludviklet trafiknetværk og utallige kulturinstitutioner og turistmål. Kontorerne i Tokyo Metropolitan Government, den nyligt restaurerede Tokyo Station Building og Tokyo Skytree er blot nogle få eksempler på sightseeing steder fuld af historie og tradition. Stadig generering af nye seværdigheder er Tokyo uden tvivl en af ​​de mest avancerede i verden .

Machida

Sameksistensen af ​​"gammel god natur og tradition" og "ny kultur" er en stor charme af turistbyen Machida. Byen har indkøbscentre, god mad og forskellige attraktioner. Fra Machida er der en nem forbindelse til det centrale Tokyo.

Placeringer

  • Tokyo

    3758 Tokiwa-machi, Machida-shi, Tokyo 194-0294 Japan, , Tokyo

    Spørgsmål