Keystone logo
ITTI High Tech Institute

ITTI High Tech Institute

ITTI High Tech Institute

Introduktion

Vores pædagogiske metode

I øjeblikket er der takket være teknologisk innovation og omdannelsen af arbejdsmarkedet påtvunget en mindre rigid og mere deltagende læringsmetode. Derfor tillader en af dem, learning by doing, den naturlige tilegnelse af iværksætterevner.

Denne metodologi foreslår læring ved at gøre, udvikling af færdigheder i en praktisk kontekst for at forstå, hvordan man løser problemet (problembaseret læring), og hvordan man implementerer det gennem en kombination af ideer i et samarbejdsmiljø (grupperum og wikier).

Kombinationen af den førnævnte metode sammen med tilrettelæggelsen af begivenheder relateret til træningsprogrammet, såsom udsendelser på TwitchTv eller levering af praksis på GitHub, forener to grundlæggende og eksklusive karakteristika ved ITTI: muligheden for at kunne blive officielt certificeret af producent takket være vores Bootcamps og følgelig et lærerteam, der er akkrediteret og godkendt af nævnte producenter ud over deres bemærkelsesværdige professionelle erfaring som benchmarks i sektoren.

Træn når som helst og hvor som helst, for fra ITTI-instituttet stiller vi et avanceret træningsmiljø til din rådighed: Virtual Class (streaming). Gennem hele uddannelsesforløbet vil du få støtte fra både læreren og alle ITTI-medarbejdere til at motivere dig, besvare dine spørgsmål og hjælpe dig, lave den nødvendige opfølgning, så du kan nå de mål, du har sat dig.

Indlæggelser

Placeringer

  • Calle del Marqués de Urquijo,36, 28008, Madrid

Spørgsmål