Keystone logo
Italian Academy

Italian Academy

Italian Academy

Introduktion

Om Italian Academy

Italian Academy er et center for international uddannelse med fokus på kunst, sprog og middelhavskultur. Italian Academy er et universitet i Siena CILS lokalcenter og tilbyder i fællesskab MADE-programmet universitetsforberedende programmer i kunst og design.

Campus ligger i byens centrum ved siden af det arkæologiske museum og parken, i kort gåafstand fra strandpromenaden og øen Ortygia. Hovedbygningen på campus er en historisk villa, der kan prale af over 2 hektar frodig botanisk have fyldt med citrustræer, middelhavsflora, århundredgamle palmer og magnoliaer, samt mange andre eksotiske træer og planter. Udendørs lektioner, laboratorier, workshops, kulturelle aktiviteter såsom udendørs filmaftener og sprogudvekslingsarrangementer afholdes ofte i disse fortryllende omgivelser.

En fredelig oase i hjertet af Siracusa, hvor eleverne finder sig omgivet af historie, natur og et dynamisk samfund af internationale studerende.

Om MADE Program

Et juridisk anerkendt, akademisk kunstakademi, der er den første i sin art i Italien, har til formål at arbejde på tværs af design, kunst, traditionelt håndværk og lokal kultur, der skaber en operationel platform baseret i det sydlige del af vores land , i Syracuse.

Syracuse, Sicilien

Varmt indbydende Fællesskab

Mens italienernes udadvendte natur og varme gæstfrihed er værdsat over hele verden, forbliver internationale studerende, der bor i den lille og sikre by Syracuse, altid overrasket over de åbne arme, som de modtager fra lokale folk, hvilket hjælper med at skabe den venlige og komfortable atmosfære, som alle vores studerende fortæller med glæde.

Et strategisk udgangspunkt for at udforske Italien og Europa

Syracuse er også en strategisk base for dem, der ønsker at nyde alle skønhederne i Sicilien, kun et stenkast fra alle de andre store attraktioner på øen: Tempeldalen og Scala dei Turchi i Agrigento, Mt. Etna, den højeste vulkan i Europa og bjergtop byen Taormina. Det er også meget nemt at nå alle de vigtigste italienske steder: Den nærliggende Fontanarossa lufthavn forbinder Syracuse med alle større byer (Rom, Firenze, Venedig, Milano, Napoli), dagligt og med lavprisflyvninger.

Hovedstaden i den antikke middelhavsverden

Syracuse (Siracusa på italiensk), opført som UNESCOs verdensarvliste, er en skattekiste beliggende på den sydøstlige kyst af den italienske ø Sicilien. Over 3 årtusinder har den samlet et væld af kunst og værdifuld arkitektur, der vidner om gennemgangen af mange herlige civilisationer.

Small Community, Lively City

I dag er byen Syracuse en varm og indbydende, livlig by med meget at byde på eventyrlystne sjæle og kulturgribber: man kan vælge at udforske labyrinten i smalle gader i det historiske centrum, tage en tur rundt om middelalderborget med udsigt over naturlige havn eller udforske de uberørte strande og marine reserver, der omgiver byen.

Lav venner med lokale studerende

Italian Academy arrangerer regelmæssigt kulturelle udvekslingsarrangementer for at give internationale studerende mulighed for at mødes og blive venner med lokale studerende. Det er nemt i en by som Syracuse at skabe langvarige forbindelser og opbygge venskaber med italienske jævnaldrende. Vi anerkender, at det at engagere sig i lokalbefolkningen spiller en væsentlig rolle i udviklingen af tillid til det talte sprog.

Kom i kontakt!

Vores team af studentrådgivere er glad for at hjælpe dig med alle trin: fra tilmelding og visumansøgning til afrejseforberedelser, orientering og bosættelse i din nye by og hjemme.

Din dør til kunst og design videregående uddannelse i Italien

Placeringer

  • Syracuse

    Piazzale San Marziano, 1, 96100, Syracuse

    Spørgsmål