Professionelt højere teknisk kursus i catering og drikkevarer
ISAG - European Business School
Nøgleinformation
Campus placering
Porto, Portugal
Lingvistik / Sprogvidenskab
Portugisisk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 2.315 / per year *
Ansøgningsfrist
02 Aug 2024
Tidligste startdato
Sep 2024
* Gældende tabel for skoleåret 2023/2024
Introduktion
GENEREL BESKRIVELSE AF KURSUSET
Dette kursus har til formål at uddanne professionelle seniorteknikere inden for catering og drikkevarer, som selvstændigt eller guidet er i stand til at lede, koordinere og kontrollere aktiviteterne og driften af mad- og drikkevareservice (mad og drikke), integreret eller ej i hotelenheder, hvilket garanterer kvaliteten af servicen, optimering af ressourcer og maksimering af virksomhedens rentabilitet. Det underviser i områderne Restaurant og Bar på en integreret måde, der inkorporerer den bedste internationale praksis og erfaringer og en voksende tilgang til erhvervsmarkedets behov og forventninger.Det giver arbejdsmarkedet specialiserede fagfolk, der har kompetencerne til at lede virksomheder i fødevare- og drikkevaresektoren.LÆRINGSRESULTAT/HOVEDAKTIVITETER
a) Overvåge, koordinere, kontrollere og organisere aktiviteterne og driften af mad- og drikkevaretjenester (Food & Beverage);
b) administrere driften i fødevare- og drikkevarevirksomheder;
c) Planlægge og strukturere menuer og beregne de tilhørende omkostninger;
d) Planlægge og udvikle strategien for promovering og markedsføring af mad og drikke (F&B) service, sikring af kvalitet og kundeorientering;
e) Planlægge, koordinere og organisere F&B-drift, sikring af kvaliteten af tjenesterne;
f) Administrere de økonomiske resultater af F&B-tjenesten;
g) Kontroller kvaliteten af service og interaktion med kunden.
PROFESSIONELLE RESULTATER:
Virksomhedsledelse (administration og ledelse) | Kommerciel direktør | Chef for Restaurant og Bar | Kok | Ansvarlig for kvalitet, hygiejne og fødevaresikkerhed | Ansvarlig for promovering og kommercialisering af mad- og drikkevareservicen.
UNDERVISNINGSSPROG: Portugisisk
Læreplan
KURSUSINDHOLD
1. ÅR
1. semester
- Anvendt økonomi
- Fundamentals of Management
- Mad og drikkevarestyring og kontrol
- Spansk sprog
- Engelsk sprog
- Madlavnings- og wienerbrødsteknikker l
2. semester
- Enogastronomi
- Engelsk sprog anvendt til restaurationsbranchen
- Ernæring, hygiejne og fødevaresikkerhed
- Portugisiske og forretningskommunikationsteknikker
- Restaurant- og barteknikker I
- Informationsteknologier
2. ÅR
1. semester
- Adfærd og organisationsetik
- Regnskab
- Turistisk og digital markedsføring
- Catering drift
- Madlavnings- og wienerbrødsteknikker II
- Restaurant- og barteknikker II
2. semester
- Praktik
Programundervisning
Karrieremuligheder
PROFESSIONELLE UDflugter
Virksomhedsledelse (administration og ledelse) | Kommerciel direktør | Chef for Restaurant og Bar | Kok | Ansvarlig for kvalitet, hygiejne og fødevaresikkerhed | Ansvarlig for promovering og kommercialisering af mad- og drikkevareservicen.