
CE - ekspertise inden for vinforvaltning
VARIGHED
54 Hours
SPROG
Engelsk, Portugisisk
TEMPO
Deltid
ANSØGNINGSFRIST
13 Apr 2025
TIDLIGSTE STARTDATO
Sep 2025
STUDIEAFGIFTER
EUR 815 / per year *
STUDIEFORMAT
På campus
* Tabel i brug for det akademiske år 2021/2022
Introduktion
BESKRIVELSE
Ekspertise inden for vinforvaltning er et banebrydende kursus, der dækker alle områder af interesse for vinbranchen, leveret af de bedste fagfolk i hvert område.
Det er et kursus, der supplerer den teoretiske præsentation af temaer med et meget stærkt praktisk læringsaspekt gennem flere vinsmagninger og casestudier, som gør det muligt for en at forstå begreberne meget lettere.
Ekspertise inden for vinhåndtering forbereder eleverne på en differentieret måde, fordi den samler tværgående viden om alle de områder, der betyder noget for sektoren, med fordele, der muliggør især:
- Til nuværende fagfolk at kende bedre arbejdsområderne for deres samtalepartnere inden for virksomheder, hvilket får information til at flyde bedre mellem afdelinger;
- Til vinelskere skal du tale soliditet og viden om sektorens presserende spørgsmål;
- For dem, der leder efter et job i vinsektoren, skal du få værktøjerne til at have en global og strategisk vision for vinverdenen for at gøre en forskel på arbejdsmarkedet;
- Til iværksættere skal du give et komplet perspektiv af virksomheden.
MÅL
Efter kursets afslutning skal eleven være i stand til at:
- Vedtage en helhedsorienteret vision om vinsektoren
- At opfatte dynamikken og interaktionen mellem alle sektorområder, der opretholder vin, fra produktion til levering til den endelige forbruger
- Forstå vin som et landbrugsprodukt og som en virksomhed;
- Forstå det strategiske perspektiv for vin i Portugal og placer det i den internationale sammenhæng i betragtning af konkurrencen;
- Kend de vigtigste internationale vinregioner og de forskellige typer vin, der produceres der;
- Forstå indflydelsen fra terroiren, drivsystemerne, druesorterne og hvilke faktorer der påvirker en vin i vinmarkerne;
- At kende ønologens arbejde, vinfremstillingsprocesser, blanding, ældning og ældning af vine;
- Vide hvordan man opretter en professionel vinsmagning, forstå vinsmagning og skelner mellem de vigtigste typer vin;
- Kend reglerne for valg af retter og vine, både ved tilnærmelse og antagonisme. Lær hvordan man forbinder vine fra hele verden til internationale retter. Lær at innovere og overraske med unikke og spændende oplevelser;
- Identificer de særlige forhold ved markedsføring i vinverdenen vinforbrugeradfærd; strategier og lovgivning
- Værdsætter præsentationen af vine og ved, hvordan man markedsfører dem. Opret partnere på markedet
- Ved, hvor der markedsføres vine i Portugal og verden. Kendskab til distributionskanalernes specificiteter og de bedste tilgange for hver kanal
- Kend de særlige forhold i de vigtigste lande, der køber vin. Vide, hvordan man definerer prioriterede markeder. At kende styrker og svagheder ved portugisiske vine på hvert marked og hvordan man kan erobre plads på den internationale scene;
- Forstå de særlige forhold ved vinkommunikation, dens egne kanaler, ordinerere og de bedste måder at være effektiv i transmission af information om vine.
KURSUS INDHOLD
1ST ÅR
- Forberedelseskursus - Harmonisering af viden
- International vinkultur
- Vinavl
- Ønologi
- Vinsmagning I
- Vinsmagning II
- Parring af mad og vin
- Vinmarkedsføring
- Forhandling og salgsteknikker
- Distributionstendenser
- Internationalisering
- Kommunikation
- Praktiske sager> Distribution
- Bevis for mangler
- Casestudier og ekspertbevis
- Casestudier: produktion
Læreplan
KURSUSINDHOLD
1. ÅR
- Forberedelseskursus - Harmonisering af viden
- International vinkultur
- Vinavl
- Ønologi
- Vinsmagning I
- Vinsmagning II
- Mad- og vinparring
- Vinmarkedsføring
- Forhandlings- og salgsteknikker
- Distributionstendenser
- Internationalisering
- Kommunikation
- Praktiske cases > Distribution
- Bevis for mangler
- Casestudier og ekspertbeviser
- Casestudier: produktion
Programundervisning
Galleri
Ideelle studerende
MODTAGERE:
- Nuværende eller potentielle fagfolk inden for vin, som ønsker at have en bredere viden end deres naturlige uddannelsesområde;- Folk med passion for vin kan også deltage, da kurset indeholder indledende forberedelse med henblik på at harmonisere viden.