Keystone logo
International Programs at Tufts University

International Programs at Tufts University

International Programs at Tufts University

Introduktion

Om Tufts

Tufts er førende inden for amerikansk videregående uddannelse, karakteristisk for sin succes som et mellemstort universitet, der udmærker sig ved forskning og giver studerende en personlig oplevelse. Vores unikke kombination af forskning og liberal arts tiltrækker studerende, fakulteter og medarbejdere, der trives i vores miljø af nysgerrighed, kreativitet og engagement.

Mission

Tufts er et studentcentreret forskningsuniversitet dedikeret til skabelse og anvendelse af viden. Vi er forpligtet til at levere transformative oplevelser for studerende og fakulteter i et inkluderende og samarbejdsmiljø, hvor kreative lærde genererer dristige ideer, innoverer i lyset af komplekse udfordringer og markerer sig som aktive borgere i verden.

Vision

At være et innovativt universitet for kreative forskere på tværs af en lang række skoler, der har en dybtgående indflydelse på hinanden og verden.

Om internationale programmer og partnerskaber

Vi tilbyder de mest innovative, dynamiske programmer, der findes i dag. Vi mener, at den bedste måde at lære et sprog eller en kultur på er at leve det. Ud over den rige tidsplan for udflugter, der introducerer studerende til Boston, et stærkt boliglivsprogram og rigelige muligheder for kulturel udveksling, tilbyder Tufts et uovertruffen fakultet.

Fakultet

Alle medlemmer af vores fakultet er professionelle engelske instruktører med stor erfaring med at undervise i engelsk som andetsprog. Vores engelskundervisning undervises af dedikerede instruktører, der bruger deres fantasi og erfaring til at maksimere hver elevs læringspotentiale. Tufts English Language Programs er innovative i den måde, de kombinerer undervisningsmateriale med virkelige oplevelser.

Ekstra-læreplaner

Klassetid suppleres med en lang række virkelige aktiviteter, der hjælper dig med at leve sproget, mens du lærer det. Du vil tale og bruge sproget hver dag, hvilket er den naturlige måde at forbedre din evne og tillid. Fra engagerende klasser til spændende ekskursioner og aftendiskussioner om amerikansk liv og skikke, hjælper vi dig med at lære sproget og kulturen i Amerika.

Placeringer

  • Medford

    200 Boston Ave Medford, MA 02155, 02155, Medford

  • Boston

    274 Tremont Street, 02111, Boston

    Spørgsmål