Keystone logo
International Culinary Institute Højere eksamensbevis i klassisk vestlig køkken
International Culinary Institute

Højere eksamensbevis i klassisk vestlig køkken

Hong Kong, Hongkong

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 59.000 / per year *

På campus

* Per år. Studieafgifterne for det akademiske år 2021/22 er i øjeblikket under gennemgang

Introduktion

148043_CWC.jpg

Billede med tilladelse fra Erhvervsuddannelsesrådet

Programmål

  • Udstyrer og forbereder de studerende til at arbejde i cateringbranchen og udvikler deres intellektuelle og professionelle kompetencer til at imødekomme branchens efterspørgsel efter professionel arbejdsindstilling og klassiske vestlige retter og fine middagsfokuserede teknikker;
  • Gør det muligt for studerende at mestre klassiske franske kulinariske teknikker og tilpasse dem over hele verden som anerkendt anerkendelse for karriereudvikling inden for hotel-, restaurant- og cateringindustrien;
  • Tilbyder en unik læringsoplevelse med det formål at forbedre tekniske færdigheder og stimulere kreativitet med vægt på praktisk læring.

Karriereudsigter

Kandidater vil være professionelt klar til at påtage sig operative stillinger, der er tilgængelige i en bred vifte af cateringvirksomheder, såsom restauranter, hoteller, resorts, forlystelsesparker og klubhuse. Efter akkumulering af erhvervserfaring bliver de yderst dygtige kandidater til tilsyns- og ledelsesstillinger.

Professionel anerkendelse

Studerende, der studerer madlavning og cateringprogrammer, skal tage madhygiejne- og sikkerhedsmodulet. Succesrige kandidater tildeles "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors", der er anerkendt af Food and Environmental Hygiene Department i Hong Kong.

Kandidater fra højere grad i klassisk vestlig køkken, der har mindst et års erhvervserfaring efter kvalifikation og mindst 22 år, kan deltage i det tyske handelsprøvekvalifikationssystem. Succesfulde kandidater tildeles 'Certified Cook in Western Cuisine', der tilbydes af International Culinary Institute and Education Center of the Hospitality Industry for Business & Management, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV

Generelle adgangskrav

Graduate fra gymnasiet med påvist engelsk sprogfærdigheder, f.eks. IELTS ved 5,0 eller tilsvarende.

Ansøgningerne bedømmes individuelt af den pågældende afdeling.

Læreplan

Indlæggelser

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål