
Højere eksamensbevis i klassisk vestlig køkken
Hong Kong, Hongkong
VARIGHED
2 Years
SPROG
Engelsk
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Anmod om den tidligste startdato
STUDIEFORMAT
På campus
Introduktion

Billede med tilladelse fra Erhvervsuddannelsesrådet
Programmål
- Udstyrer og forbereder de studerende til at arbejde i cateringbranchen og udvikler deres intellektuelle og professionelle kompetencer til at imødekomme branchens efterspørgsel efter professionel arbejdsindstilling og klassiske vestlige retter og fine middagsfokuserede teknikker;
- Gør det muligt for studerende at mestre klassiske franske kulinariske teknikker og tilpasse dem over hele verden som anerkendt anerkendelse for karriereudvikling inden for hotel-, restaurant- og cateringindustrien;
- Tilbyder en unik læringsoplevelse med det formål at forbedre tekniske færdigheder og stimulere kreativitet med vægt på praktisk læring.
Karriereudsigter
Kandidater vil være professionelt klar til at påtage sig operative stillinger, der er tilgængelige i en bred vifte af cateringvirksomheder, såsom restauranter, hoteller, resorts, forlystelsesparker og klubhuse. Efter akkumulering af erhvervserfaring bliver de yderst dygtige kandidater til tilsyns- og ledelsesstillinger.
Professionel anerkendelse
Studerende, der studerer madlavning og cateringprogrammer, skal tage madhygiejne- og sikkerhedsmodulet. Succesrige kandidater tildeles "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors", der er anerkendt af Food and Environmental Hygiene Department i Hong Kong.
Kandidater fra højere grad i klassisk vestlig køkken, der har mindst et års erhvervserfaring efter kvalifikation og mindst 22 år, kan deltage i det tyske handelsprøvekvalifikationssystem. Succesfulde kandidater tildeles 'Certified Cook in Western Cuisine', der tilbydes af International Culinary Institute and Education Center of the Hospitality Industry for Business & Management, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
Generelle adgangskrav
Graduate fra gymnasiet med påvist engelsk sprogfærdigheder, f.eks. IELTS ved 5,0 eller tilsvarende.
Ansøgningerne bedømmes individuelt af den pågældende afdeling.
Læreplan
Professionel anerkendelse
Studerende, der studerer madlavning og cateringprogrammer, skal tage modulet om fødevarehygiejne og -sikkerhed. De beståede kandidater får tildelt "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors", som er anerkendt af Food and Environmental Hygiene Department i Hongkong.
Kandidater med et højere eksamensbevis i klassisk vestligt køkken, som har mindst et års erhvervserfaring efter endt uddannelse og er mindst 22 år gamle, kan deltage i det tyske kvalifikationssystem for erhvervsprøver. De kandidater, der har bestået uddannelsen, får titlen "Certificeret kok i det vestlige køkken", som udbydes af International Culinary Institute og uddannelsescentret for hotel- og restaurationsbranchen for Business & Management, Koblenz,Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz e.V., IHK-Akademie Koblenz e.V..
Indlæggelser
Galleri
Karrieremuligheder
De færdiguddannede vil være professionelt klar til at besætte operative stillinger i en lang række cateringvirksomheder, såsom restauranter, hoteller, feriesteder, forlystelsesparker og klubhuse. Efter at have opbygget erhvervserfaring vil de blive yderst kvalificerede kandidater til stillinger som ledere og tilsynsførende.