Keystone logo
International Culinary Institute Højere Diploma i Bagværk og Kager Kunst
International Culinary Institute

Højere Diploma i Bagværk og Kager Kunst

Hong Kong, Hongkong

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 59.000 / per year *

På campus

* Per år. Studieafgifterne for det akademiske år 2021/22 er i øjeblikket under gennemgang

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Billede med tilladelse fra Erhvervsuddannelsesrådet

139925_BPA.jpg

Programmål

Udstyrer studerende med ledelseskendskab og færdigheder og praktiske anvendelser i bagning og bagværk for at forberede dem på tilsynsroller i branchen;

Kultiverer studerendes opfattelse af livslang læring og udvikler studerende til at være selvstændige elever med lokal, national og global vision for videre studier og faglig udvikling i gæstfrihedsbranchen;

Udstyrer de studerende med den nødvendige tekniske og faglige viden og færdigheder, indledningsvis på paraprofessionelt niveau, via blanding af teoretisk og praktisk anvendelse.

Karriereudsigter

Der ydes jobplaceringsassistance for at gøre det lettere for vores kandidater at starte deres karriere i operative stillinger i konditorier, bagerier, caféer, restauranter, hoteller, resorts, temaparker, klubhuse og mere. Efter at have erhvervet professionel erfaring kan de gå videre til tilsynsstillinger som Demi-Chef, Chef de Partie og Pastry Sous Chef. Udstyret med ledelse, der ved, hvordan bageri- og konditordrift kan være, og forretningsstuderende kan også vælge at åbne deres eget bageri, konditori eller café.

128005_ICI_BPA_0001.jpg

Billede med tilladelse fra Erhvervsuddannelsesrådet

Professionel anerkendelse

Institut for gæstfrihed (IOH)

  • Kandidater, der har gennemført programmet med succes, er berettigede til at ansøge om tilknyttet karakter af medlemskab.
  • Studerende, der studerer madlavning og cateringprogrammer, skal tage madhygiejne- og sikkerhedsmodulet. Succesrige kandidater tildeles "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors", der er anerkendt af Food and Environmental Hygiene Department i Hong Kong.
  • Kandidater fra højere grad i bagning og wienerbrødskunst, der opfylder følgende adgangskrav, kan deltage i det tyske handelstestkvalifikationssystem. Succesrige kandidater tildeles "Certified Pastry Cook", der tilbydes i fællesskab af International Culinary Institute og Handwerkskammer Koblenz (Chamber of Skilled Crafts) HwK Koblenz, Tyskland.
    • Minimum 22 år
    • Minimum 1 års relevant erhvervserfaring
    • Relevant certifikat inden for hygiejne og sikkerhed (grundlæggende fødevarehygiejnecertifikat til hygiejneansvarlig)

Generelle adgangskrav

Graduate fra gymnasiet med påvist engelsk sprogfærdigheder, f.eks. IELTS ved 5,0 eller tilsvarende.

Ansøgningerne bedømmes individuelt af den pågældende afdeling.

Indlæggelser

Læreplan

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Diplom i Bagning
    • Vancouver, Canada
  • Associate in Science i bagning og wienerbrød
    • Santa Clara, USA
  • Associate of Applied Science in Baging and Konditorkunst
    • Lynnwood, USA