Keystone logo
International Culinary Institute Højere Diplom i Kulinarisk Kunst
International Culinary Institute

Højere Diplom i Kulinarisk Kunst

Hong Kong, Hongkong

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 59.000 / per year *

På campus

* Per år. Studieafgifterne for det akademiske år 2021/22 er i øjeblikket under gennemgang

Introduktion

148043_CWC.jpg

Billede med tilladelse fra Erhvervsuddannelsesrådet

Programmål

Forbereder de studerende til at arbejde i den livlige og stadigt voksende cateringindustri og udvikler deres intellektuelle og professionelle kompetencer til at imødekomme branchens efterspørgsel efter en ny generation af kokke, der ikke kun besidder multikulinariske og ledelsesmæssige færdigheder, men også en professionel tankegang og arbejdsholdning ;

Tilbyder en bred vifte af emner inden for kinesisk og vestlig kulinarisk kunst og videnskab og klynger af kulinariske strømspecifikke moduler for at forbedre de studerendes viden og færdigheder inden for national / international kulinarisk kunst for at hjælpe studerende med at realisere deres interesser og karriereaspirationer;

Struktureret til at guide eleverne til at opnå viden i kulinariske nicher og udvikle ledelseskendskab i kulinariske operationer og cateringvirksomheder på en holistisk måde.

Program Stream

Studerende kan vælge en af følgende strømme for at forbedre deres faglige viden og færdigheder i det respektive studieområde:

  • Western Cuisine (ICI campus)
  • Kinesisk køkken (CCI campus) *

Studerende vil deltage i en Stream i tredje semester, med forbehold for deres valg, akademisk præstation og tilgængelighed af steder i Stream.

* Bemærk: Kinesisk stream gælder ikke for ikke-lokale studerende.

Karriereudsigter

Kandidater vil være professionelt klar til at påtage sig operative stillinger, der er tilgængelige i en bred vifte af cateringvirksomheder, såsom restauranter, hoteller, resorts, forlystelsesparker og klubhuse. Efter akkumulering af erhvervserfaring bliver de yderst dygtige kandidater til tilsyns- og ledelsesstillinger.

Kandidater fra videregående eksamensbevis i kulinarisk kunst (vestlig køkken), der har et års erhvervserfaring efter kvalifikation med mindst 22 års alderen og bestå fagprøven, tildeles 'Certified Cook', der tilbydes i fællesskab af International Culinary Institute og Det tyske industri- og handelskammer.

Professionel anerkendelse

Studerende, der studerer madlavning og cateringprogrammer, skal tage madhygiejne- og sikkerhedsmodulet. Succesrige kandidater tildeles "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors", der er anerkendt af Food and Environmental Hygiene Department i Hong Kong.

Kandidater fra videregående eksamensbevis i kulinarisk kunst (vestlig køkken), der har mindst et års erhvervserfaring efter uddannelse og mindst 22 år, kan deltage i det tyske handelsprøvekvalifikationssystem. Succesfulde kandidater tildeles 'Certified Cook in Western Cuisine', der tilbydes af International Culinary Institute og Education Center for Hospitality Industry for Business & Management, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV

Kandidater fra Higher Diploma in Culinary Arts (kinesisk køkken) kan deltage i handelstesten af en designet organisation i Kina. Succesrige kandidater tildeles en relevant 'Chinese Cook' kvalifikation.

Generelle adgangskrav

Graduate fra gymnasiet med påvist engelsk sprogfærdigheder, f.eks. IELTS ved 5,0 eller tilsvarende.

Ansøgningerne bedømmes individuelt af den pågældende afdeling.

Læreplan

Indlæggelser

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål