Certifikat i konditori og bagning
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute
Nøgleinformation
Campus placering
Mariano Moreno, Argentina
Lingvistik / Sprogvidenskab
Spanish
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Feb 2024
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Dette program omfatter praktisk undervisning i teknikker såsom forskellige udformning af wienerbrøddej, grundlæggende wienerbrødscremer, grundlæggende kageproduktion og brødproduktion. Efterhånden som eleverne bliver mere selvsikre, bygger de videre på færdigheder, de har mestret i tidligere klasser for at skabe stadig mere komplekse kager og desserter og til sidst fulde dessertmenuer.
Programmet suppleres med kvalitative aspekter af madlavning, herunder sanitet, identifikation af produkter, indkøb og omkostningskontrol. Instituttet tilbyder et omfattende sekventielt studium af bagning og konditori, der er nødvendige for at komme ind i branchen for at komme ind på mellemniveau.
I løbet af andet semester vil de studerende tage en praktikplads, der deltager i egentlige offentlige madbetjeningsoperationer som forberedelse til deres fremtidige karriere. Mulige steder omfatter instituttets egen restaurant L´Ecole eller drevne praktiske uddannelsesfaciliteter, hoteller, restauranter, countryklubber, feriesteder, kasinoer, kurbade og fødevareudbydere.
Efter afslutningen af certifikatet i konditori og bagning vil eleverne være forberedt og kvalificerede til at komme ind i fødevareindustrien eller for at forfølge en Associate of Applied Science Degree i Patisserie og bagning, hvilket fremmer deres uddannelsesmål og karrieremuligheder. Alle kreditter opnået under certifikatprogrammet vil blive overført til deres følgende grad.