Madteknologi
Instituto Politécnico de Viseu
Nøgleinformation
Campus placering
Viseu, Portugal
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, Portugisisk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Oct 2023
Introduktion
Mål og færdigheder
Design, planlæg og udfør, autonomt eller under vejledning, teknologiske fremstillingsprocesser og råmaterialer og kvalitetskontrol og sikkerhed, lagerstyring og fysisk-kemisk og mikrobiologisk analyse af fødevarer i landbrugsfødevareindustrien. Fortolke og koordinere forbrugernes forventninger og det regionale / nationale marked i udviklingen af nye fødevarer.
Hovedaktiviteter
Koordinere de teknologiske processer til fremstilling af fødevarer under overlegen vejledning
Administrer fremstillingsprocesser forbundet med fødevareforarbejdning under overlegen vejledning;
Udføre fysisk-kemiske og mikrobiologiske tests på råvarer og slutprodukt
Administrer kvalitetskontrol af fødevareproduktion under overlegen vejledning;
Overvåg kommerciel og industriel kulde;
Forbedre de eksisterende teknologiske processer i virksomheden;
Design formuleringen af sunde fødevarer;
Design nye regionale fødevareprodukter;
Respektere og håndhæve de grundlæggende regler for hygiejne, sikkerhed og sundhed og undgå ulykker
Kontroller spildevand og rester fra fødevareindustrien
Administrer og overvåg team og udstyr på en integreret måde.