C.Te.SP inden for gastronomi, turisme og velfærd
Instituto Politécnico de Viseu
Nøgleinformation
Campus placering
Viseu, Portugal
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, Portugisisk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Oct 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Mål og færdigheder
Design, planlæg og udfør, alene eller under vejledning, aktiviteter relateret til hotel-, spa- og cateringenheder, nemlig inden for områderne indkvartering, modtagelse, mad og drikkevarer, kommerciel ledelse, markedsføring og organisering af begivenheder.
Hovedaktiviteter
Udvikling af gastronomiske produkter på en bæredygtig måde
Måle og karakterisere madens fysisk-kemiske og sensoriske egenskaber;
Udvikle teknikker inden for fødevarehygiejne og sikkerhed;
Foreslå og gennemføre målrettede forbedringsforanstaltninger inden for ernæring og diætetik
Deltage i aktiviteterne i ledelsen af turistvirksomheder (modtagelse af klienter, forvaltning af varer og tjenester);
Planlægning og organisering af begivenheder;
Organisere, fremme og formidle lokale og regionale turistressourcer
Rådgive og planlægge fritids- og wellnessaktiviteter;
Fremme sundhed og fysisk og mental velvære
Anbefal portugisisk regional mad;