Keystone logo
Institute Of Technical Education

Institute Of Technical Education

Institute Of Technical Education

Introduktion

Hos ITE stræber vi efter at gøre læring både behagelig og alligevel relevant for din fremtidige karriere. Vi gør dette ved at bringe din fremtidige arbejdsplads til vores campusser. Og fordi overgangen fra skole til karriere er stor, prøver vi at gøre det jævnere ved at designe vores kurser med dig i tankerne.

ITE tilbyder tæt på 100 kurser på tre avancerede colleges. Disse kurser er grupperet i karriereklynger - Anvendt og sundhedsvidenskab, Business & Services, Design & Media, Elektronik & InfoComm Technology, Engineering og Hospitality. Vores brancheanerkendte certifikater inden for disse færdighedsområder har hjulpet kandidater og voksne elever med at få bedre jobmuligheder og karriereudvikling.

Udover kurser på niveau Nitec og Higher Nitec tilbyder vi også kurser på diplomniveau. Vi har nu tre tekniske diplomkurser i partnerskab med prestigefyldte oversøiske institutioner og 24 ITE Work-Study-eksamensbeviser, der er udviklet og gennemført i fællesskab af vores industripartnere og ITE.

For at give flere Pathways og bredere valg til færdighedsprogression har vi øget spektret af Higher Nitec-kurser og antallet af traineeship-kurser. Vi har også gjort det muligt for dem, der viser interesse og evner, at deltage i et kursus gennem vores tidlige optagelsesøvelse. Vi har gjort alt dette, så både nye studerende og ITE-kandidater kan se frem til at opgradere deres færdigheder, uanset læringsstil.

Placeringer

Placeringer
  • Singapore, Singapore

Spørgsmål