Keystone logo
© Carrianna Field
IMF Smart Education - Capitol Formación Profesional

IMF Smart Education - Capitol Formación Profesional

IMF Smart Education - Capitol Formación Profesional

Introduktion

Hvad er IMF

 • IMF Smart Education: Den træning, du har brug for til din fremtidsplan.
 • Leder inden for videregående uddannelse, der har uddannet mere end 140.000 fagfolk i mere end 20 år, til stede i Europa og Latinamerika.
 • IMF er Smart Education for mennesker, der leder forandring gennem reel indflydelse på alle niveauer af samfundet.

Forbered dig på arbejdsverdenen i en institution med tilstedeværelse på de vigtigste verdensranglister, medlem af referencesammenslutninger såsom The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) eller Association of MBA's, som samarbejder med mere end 5.000 førende virksomheder i deres sektor som Deloitte, EY eller Indra, og som også har et Institut for Erhvervsvidenskab knyttet til Camilo José Cela Universitetet og et erhvervsuddannelsescenter akkrediteret af Madrid-fællesskabet og den andalusiske regering.

Vælg mellem vores mere end 900 egne træningsprogrammer i online- eller ansigt-til-ansigt tilstand, og træn gennem en innovativ uddannelsesplatform, der inkluderer teknologiske værktøjer, så du kan oprette forbindelse fra hvor som helst i verden, og et virtuelt bibliotek med hundredvis af bibliografiske referencer.

Du har også til din rådighed et team af universitetslæger og aktive fagfolk til at vejlede dig på en personlig måde, og for ikke at gå glip af nogen mulighed har du en ansættelses- og praktikplatform, der altid er opdateret, hvor du kan holde kontakten med virksomheder i de største markedsefterspørgsler.

Alt for at gøre din plan for fremtiden til virkelighed.

Hvorfor MFI?

Vi er en international uddannelsesinstitution, der er meget opmærksom på de reelle opgaver, du skal udføre i dit fremtidige job, og forbereder dig gennem et eminent praktisk program.

Vi har et bredt katalog af officielle og professionelle kandidatgrader, i samarbejde med prestigefyldte virksomheder og universiteter, som reagerer på aktuelle markedskrav, undervist af et fakultet af professorer, der ikke kun har erfaring med undervisning, men også er aktive fagfolk. de underviser.

Vi har kontorer i Europa og Latinamerika samt et moderne virtuelt campus, som du kan oprette forbindelse til, uanset hvor du er. For på IMF Smart Education kan du deltage i undervisningen fra ethvert sted, tidspunkt og enhed.

IMF Student Centered Methodology

Hos IMF Smart Education har vi udviklet vores egen metode kaldet Student Centered. at tilbyde dig en meget personlig og specialiseret træning. Vi placerer den studerende i centrum for alle vores træningstjenester, og retter vores indsats mod at opnå akademisk og professionel succes.

Vores metodologi gør det muligt for studieplanerne at tilpasse sig den enkelte elevs skemaer og tidspunkter, for at de kan få adgang til træning når og hvor de vil, at blive behandlet, når de har brug for det, at kende deres fremskridt til enhver tid. , at have så mange ressourcer, som du har brug for og fri adgang til dem, at du har en klar forståelse af dine evner og færdigheder, at du kan forudse arbejdsmarkedets krav... kort sagt, at du lykkes.

Oplev IMF Student Centered Methodology

 • Altid ledsaget. Du har en personlig vejleder til din rådighed til at besvare eventuelle spørgsmål, som også er en aktiv professionel.
 • Studer i dit eget tempo. Du kan tilmelde dig i dag og gennemføre din kandidatuddannelse efter din egen kalender, op til 24 måneder.
 • Ansigt til ansigt og virtuelle sessioner og masterclasses. Du kan oprette forbindelse til dem og kommunikere med lærere og klassekammerater for at fuldføre din træning.
 • Altid tilgængelig. Få adgang til dine virtuelle campusressourcer til enhver tid, uanset tid, sted eller enhed.
 • Læringsanalyse. Vi optimerer din læringskurve ved at analysere dataene fra dine interaktioner, så du kan vurdere dine fremskridt.
 • Yderligere materialer. Du har adgang til dit eget videobibliotek og et virtuelt bibliotek med hundredvis af bibliografiske referencer.
 • Styr dine fremskridt. Den løbende evaluering giver dig mulighed for at kende dine fremskridt og dermed vurdere din udvikling gennem din læring.
 • Eget indhold. Vores team af specialister udarbejder de manualer, som du skal arbejde med, for at tilbyde dig specifik træning.
 • Casemetode 2.0. Vi innoverer den traditionelle case-metode med vores egne cases på rigtige, aktuelle og kendte virksomheder.
 • Så mange bøger du vil. Du bestemmer selv, om du vil studere hvert af dine emner med trykte manualer eller ej.
 • Adgang til headhuntere og trænere. Med vores service vil du forbedre din beskæftigelsesegnethed, og du vil altid være synlig for de virksomheder, der interesserer dig.
 • Boost dit netværk. Vi tilbyder dig flere muligheder for at forbinde og samarbejde med andre studerende og partnervirksomheder.
 • Foregribe arbejdskraftefterspørgslen. Sammen med faglige udvalg designer vi innovative programmer, der vil gøre dig til en kandidat med høj beskæftigelsesevne.
 • Professionelle praktikophold og ansættelsesudveksling. Vi har underskrevet mere end 2.000 praktikaftaler med virksomheder og udgiver mere end 12.000 jobtilbud årligt .
 • Bliv en del af IMF VIP Club. Du vil være i stand til at få adgang til shows, teknologi, bøger, rejser, restauranter, forsikringer og mange af dine sædvanlige indkøb.

vores DNA

IMF Smart Education blev født overbevist om, at uddannelse er samfundets hovedmotor.

Vores formål: At gøre uddannelse af høj kvalitet tilgængelig for alle og hvor som helst i verden ved at tilbyde innovative, absolut up-to-date og eminent praktiske uddannelsesmodeller.

Mission: Garantere adgang til en ny international kvalitetsuddannelsesmodel, der er i stand til at skabe værdi i samfundet. Vision: Vi ønsker at lede transformationen af international uddannelse gennem en symbiose af viden, der skaber værdi i samfundet.

Statistik

Vores elever støtter os

 • 140.000 kandidater fra IMF Smart Education i mere end 20 år, til stede i Europa og Latinamerika.
 • 99% beskæftigelsesegnethed for vores alumner, når de har afsluttet deres studier hos os.
 • 98 % Elevtilfredshed, hvoraf 2 ud af 3 hævder at være blevet bedre på arbejdet i de efterfølgende 6 måneder.
 • 110 lande repræsenteret blandt vores studerende.

  Placeringer

  • Madrid

   C/ Bernardino Obregón 25, IMF Smart Education, 28012, Madrid

  • Madrid

   Madrid, Spanien

   Spørgsmål