Kursus på italiensk Gelato
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Nøgleinformation
Campus placering
Turin, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, Italiensk
Studieformat
På campus
Varighed
12 uger
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 4.800 / per course
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Kursus på italiensk Gelato
Fire uger teoretiske og praktiske lektioner udført af professionelle lærere til at lære kunsten at lave italiensk is og strategier for at åbne en butik. Mulighed for at udføre en træningsperiode hos udvalgte håndværkere.
ICIF har oprettet et specifikt træningsprogram for ICIF : Kurset på italiensk Gelato. Et 4 ugers kursus i teoretiske og praktiske lektioner ved Instituttet giver dig mulighed for gennem en integreret tilgang mellem teori og praktiske færdigheder at gennemføre et erhverv, der giver ubegrænset tilfredshed samt personlig og professionel vækst i kontekst af den sande italienske tradition. Gennem en relativt kort træningsperiode lærer den studerende fra Master Ice Cream beslutningstagere, promotor fra den italienske Artisan Gelato, som også introducerer begynderne til den italienske Gelato verden, der starter fra råmaterialernes organoleptiske sammensætning for at lære teknikker til udarbejdelse af velafbalancerede iser, sorbet og granitter er den studerende ved kursets afslutning i stand til at oprette og studere sine egne opskrifter til enhver smag af is og tilbyde smag, der passer til smag og lokale skikke af hans eget land. Træningsprogrammet suppleres også af grundlæggende begreber til fødevareindustrien som HACCP-systemet, koncepter relateret til projektering af klassiske håndværkeris eller et centralt laboratorium til en mere industriel produktion, Cake Design relateret til isverdenen, moderne og innovative tendenser som Gourmet Gelato eller Natural Gelato, og den korrekte sammenkobling af Gelato med vin og spiritus.
Et kursus til at blive en professionel ismaskine, et erhverv, der er stærkt påkrævet både i Italien og i udlandet.
Kurset er på italiensk sprog og lærere understøttes af en tolk på engelsk .
Minimum antal deltagere: 12.
Varighed
Kurset har en samlet varighed på 12 uger:
- 4 uger teoretiske og praktiske lektioner på instituttet
- 8 ugers praktikplads (valgfrit) på isbjælker, som tidligere blev udvalgt af instituttet, medlemmer af det akademiske laboratorium for mester iscreme beslutningstagere
De, der kan tilmelde sig, er:
- Italienske og udenlandske fagfolk af mad og vin
- Italienske og udenlandske madelskere og entusiaster
Lektion emner
Ice Cream: teoretiske forestillinger
- Is og dets oprindelse
- Ice Cream: håndværker og business management
- Hygiejne og HACCP: forståelse og undersøgelse af sundheds- og sundhedsbestemmelser og fødevarelovgivning
- Markedsføring og ledelse af en virksomhed: en iværksætterånd
- Laboratorieudformning: undersøgelse og analyse af tre typer af lokaler for at identificere forskellige erhvervskategorier
- Detailforretningen: Takeaway-området, området med bordtjeneste, integreret is (kaffebar, konditori)
Komponenterne i is
- Analyse af råmaterialer og sammensatte ingredienser: sukkerarter
- Kemi og fysik i is, vejningsteknikker og arbejdsmetoder
- Den cykliske karakter af produktionsprocessen
- Oprettelse af din egen opskriftbog: baserne og blandingerne
- Formlen for frugtis og vigtigheden af refraktometeret
- Balancen og støtten til management software
- Noter om sensorisk evaluering
Detaljerede emner
- Isens bestanddele efter årstiderne
- Valg af ingredienser: Beskyttelse af forbrugerne og indsigt på sukkerarterne
- Iscreme, iskager, "Affogato" is, vandis ("granita"), parfaits og sorber
- Ledelsesøkonomi og ressourcer i iscaféet
- Teknologisk støtte: bevarelsessystemer og opbevaring
- Detailhandel: replikation, grænser og franchising
- Økologisk is
Praktiske specialiseringsteknikker
- Kunst og dekorationer med chokolade og sukker
- Kunsten at udskære frugt og grøntsager: de grundlæggende begreber
- Savory is og brug af alkohol
- Dekorationer til bæger og skærmbræt (logs og zuccotti)
- Ice cream som en restaurant dessert
- Single portion is
Professionel praktik (valgfrit)
Den studerende kan vælge, om man skal fortsætte kursusets program ved at gennemføre en praktikperiode på i alt 8 uger på iskammer , som tidligere blev udvalgt af instituttet.
For isbjælkerne, der ikke kan levere logi, er det efter eget valg at vælge en anden iskammer, ellers kan skolen hjælpe med at finde alternativ indkvartering, som på den studerendes bekostning er sammen med måltider.
Gebyrer
Gebyret for kursus på is er 4.800,00 Euro. Det er muligt at tilmelde sig i en periode på 1 uge, gebyret for hvert ugentligt modul er på 1.500,00 Euro. Gebyret for kurset inkluderer:
- Indkvartering på ICIF Guesthouse i små lejligheder (bestående af to soveværelser med en, to eller tre senge og et badeværelse) og morgenmadsservice
- Måltider på instituttet fra mandag til lørdag (skolen er lukket om søndagen og på helligdage)
- Teoretisk-praktiske lektioner som angivet i programmet
- Undervisningsmaterialer (opskriftsholdere, lyd-videosystemer osv.)
- Mad og vinprodukter til lektioner og smagninger
- Brug af udstyr og redskaber under lektioner i de forskellige laboratorier
- En fuld kokkens uniform: en ICIF med ICIF logoet, et par kokkebukser, et forklæde med ICIF logoet og en bandana med ICIF logoet
- Bistand under kurset for udstedelse af midlertidig opholdstilladelse og for italiensk skatteidentifikationsnummer
- Diplom fra instituttet efter afslutning af kurset
Alt andet, der ikke udtrykkeligt er angivet ovenfor, er ikke medtaget.
YDERLIGGENDE AFGIFTER, INKLUDERET IKKE I FORBINDELSE MED KURSEN:
- 50 € for den sygesikring, der dækker de grundlæggende lægeudgifter og udgifterne eller inddrives til sygehuset kun for ulykker i løbet af arbejdstiden for hele perioden af kurset (kun hvis den studerende ikke allerede fastsætter en sanitærforsikring i sin egenskab Land).
- 50 € for dem, der har til hensigt at drage fordel af ICIF , kun ved ankomst i Italien, organiseret af ICIF instituttet på søndagen før kursets begyndelse, fra Milan Malpensa lufthavn. Betaling af 50 euro kan ske i balancens balance ved bankoverførsel, eller kontant eller med kreditkort på ICIF Directions kontor på ICIF første dag.
Stipendier
Stipendier er til rådighed for deltagere af italiensk nationalitet, der er bosiddende i Italien. For at finde ud af, hvordan man ansøger, bedes du kontakte os eller ringe til ICIF instituttet i Costigliole d'Asti.