Chokoladerie kursus
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Nøgleinformation
Campus placering
Turin, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, Italiensk
Studieformat
På campus
Varighed
4 Måneder
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 5.000 / per course
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Chokoladerie kursus
Chocolaterie Course: 4 uger teoretiske og praktiske lektioner med mulighed for en træningsperiode hos udvalgte chokoladebutikker eller håndværkere
Dette kursus er velegnet til dem, der ønsker at åbne en chokoladebutik og for dem, der ønsker at blive en professionel mester Chocolatier. Kurset indeholder undervisning i vinduesskærmdesign, oprettelse af kunstneriske stykker til fremvisning samt nye chokoladeudsmykningsteknikker. Kurset indeholder detaljerede lektioner afholdt af Master Chocolatiers, medlemmer af Academy of Master Chocolatiers og besøg hos chokoladeproducenter. Kurset er på italiensk sprog og lærere understøttes af en tolk på engelsk .
Minimum antal deltagere: 12.
Varighed
Kurset har en samlet varighed på 4 måneder:
- 4 uger teoretiske og praktiske lektioner på instituttet
- 12 ugers praktisk uddannelse (valgfrit) på specialiserede laboratorier udvalgt af ICIF .
De, der kan tilmelde sig kurset, er:
- Italienske og udenlandske fagfolk af mad og vin
- Italienske og udenlandske madelskere og entusiaster
Lektion emner
Dyrkningen af kakaobønnen
- Kakao i verden
- Chokolade, et uendeligt mysterium: Transformationen fra frø til Chokolade og fra chokolade til chokolade
- Teknisk aspekt af kakao
- Aromatiske profiler af kakao
- Artisan brug af Chokolade
Behandling af kakao
- Kakao: sensorisk analyse af 28 sorter fra hele verden
- Ristning
- Knækkelsen af bønnen: Forberedelse af kakaobønnen fra hele bønnen til næbene
- Slibningen: Første slibning af kakao
- Opskrifter af chokolade og anvendelse af beregningsprogrammet
- Raffinering
- Conching
- Den professionelle tempereringsteknik
Ingredienser, produktion og brug af Chokolade
- Artisan Chokolade: indsigt i de forskellige smeltnings- og behandlingsmetoder
- Manuel temperering af chokolade: indsigt i de mekaniske teknikker i en kontinuerlig cyklus
- Støbning af chokolade til hule huse: Tilberedning af praliner med forskellige fyldstoffer
- Forberedelsen af fyldninger: ganacher, prinser, cremini eller gelé
- Chokoladecoating: indsigt i brugen af farver og metaller
- Forberedelsen af små varer i modelleret chokolade
- Behandlingen af Satin Chokolade
- Små stykker til fremvisning: realiseringen af et kunstnerisk stykke til fremvisning
- Nye teknikker til chokolade dekoration
Professorer i Chocolaterie
- Dybtgående lektioner med teoretiske og praktiske seminarer af verdensberømte professionelle konditorer - Masters fra Academy of Master Chocolatiers
- Hver dag vil en anden Master Chocolatier forberede deres egen Chokolade-specialitet ud fra de enkle forberedelser til de mest klassificerede
Professionel praktik (valgfrit)
Den studerende kan vælge, om man skal fortsætte uddannelsens program ved at gennemføre en praktikperiode (praktikopholdet er valgfrit), der varer i alt 3 måneder (12 uger) hos konditorier eller chokoladeproducenter, der tidligere er udvalgt af instituttet og tilhører akademiet af Master Chocolatiers.
I selskaber, der ikke kan levere logi, vil det være efter eget valg at vælge et andet selskab, der kan tilbyde indkvartering, ellers kan skolen hjælpe til at finde alternative logi, som vil være på den studerendes bekostning sammen med måltider.
Gebyrer
Gebyret for Chocolaterie Kurset er 5.000,00 Euro. Det er muligt at tilmelde sig i en periode på 1 uge, gebyret for hvert ugentligt modul er på 1.500,00 Euro. Gebyret for kurset omfatter:
- Indkvartering på ICIF gæstehus i små lejligheder (bestående af to soveværelser med en, to eller tre senge og et badeværelse) og morgenmadsservice i 3 uger (uge 1, 3 og 4)
- Hotel overnatning i Vicoforte i uge 2, med morgenmadsservice og måltider fra mandag til fredag, genindtræden til skolen på lørdag
- Måltider på instituttet fra mandag til lørdag (skolen er lukket om søndagen og på helligdage)
- Teoretisk-praktiske lektioner som angivet i programmet
- Undervisningsmaterialer (opskriftsholdere, lyd-videosystemer osv.)
- Mad og vinprodukter til lektioner og smagninger
- Brug af udstyr og redskaber under lektioner i de forskellige laboratorier
- En fuld kokkens uniform: en ICIF med ICIF logoet, et par kokkebukser, et forklæde med ICIF logoet og en bandana med ICIF logoet
- Bistand under den midlertidige opholdstilladelse og for det italienske skatteidentifikationsnummer
- Bus overførsel til og fra Vicoforte i uge 2
- Diplom fra instituttet efter afslutning af kurset
Alt andet, der ikke udtrykkeligt er angivet ovenfor, er ikke medtaget.
YDERLIGGENDE AFGIFTER, INKLUDERET IKKE I FORBINDELSE MED KURSEN:
- 50 € for den sygesikring, der dækker de grundlæggende lægeudgifter og udgifterne eller inddrives til sygehuset kun for ulykker i løbet af arbejdstiden for hele perioden af kurset (kun hvis den studerende ikke allerede fastsætter en sanitærforsikring i sin egenskab Land).
- 50 € for dem, der har til hensigt at drage fordel af ICIF , kun ved ankomst i Italien, organiseret af ICIF instituttet på søndagen før kursets begyndelse, fra Milan Malpensa lufthavn. Betaling af 50 euro kan ske i balancens balance ved bankoverførsel, eller kontant eller med kreditkort på ICIF Directions kontor på ICIF første dag.
Stipendier
Stipendier er til rådighed for deltagere af italiensk nationalitet, der er bosiddende i Italien. For at finde ud af, hvordan man ansøger, bedes du kontakte os eller ringe til ICIF instituttet i Costigliole d'Asti.