Keystone logo
Institute of Child Education and Psychology

Institute of Child Education and Psychology

Institute of Child Education and Psychology

Introduktion

Velkommen til online læring. Velkommen til ICEP Europe .

73628_AboutUs.jpg

ICEP Europe er den pålidelige kilde til online videreuddannelse og faglig udvikling for pædagoger og allierede fagfolk, der arbejder med børn og unge. Specialiseret i psykologi og særlige behov, vores kurser er alle udviklet og undervist af ledende praktikere inden for deres fagområder. Vores mål som en organisation er at hjælpe alle børn med at nå deres fulde potentiale gennem den højeste kvalitet, den fortsatte faglige udvikling.

Alle vores kurser leveres via brugervenlig og state of the art teknologi, hvilket giver dig kontrol over hvornår og hvor du vælger at studere. Vores kurser har et praktisk fokus og tager fat på de virkelige problemer, der står over for lærere. Ved at udnytte den nyeste forskning sporer vi de seneste oplysninger i klasseværelset. ICEP Europe er forpligtet til at udmærke sig i uddannelse; vores dedikerede personale og innovative online læringsmiljø giver os mulighed for at levere kvalitetsuddannelse, der gør en forskel.

Vores universitetskurser har undervisning i verdensklasse, stærk akkreditering og samarbejde og vil give dig en specialistkvalifikation i særlige pædagogiske behov. Opbyg din dybde af ekspertise, din selvtillid og kompetence med et af vores kurser i samarbejde med University of East London eller Hibernia College.

73630_AboutUs2.jpg

Forestil dig at tilmelde dig i en klasse, der mødes, når den passer til din tidsplan og passer til din travle, tidspressede livsstil. Forestil dig at have adgang ikke kun til et stort reservoir af nuværende forskning og tænkning i dit fagområde, men også at have en vejleder til at guide og lette dig som du lærer, hvad du har brug for at lære i dit eget tempo. Forestil dig nu, at dette sker i dit hjem, kontor eller ethvert sted med internetadgang.

ICEP Europe tilbyder fleksible online læringsløsninger, der er tilpasset til de forskellige individuelle behov hos dem, der står over for udfordringerne med at arbejde med børn og unge i dag. ICEP Europe kurser demystificerer, men forbliver trofaste, til den nyeste videnskab på området og tilbyder praktiske og relevante løsninger. De er udviklet til alle, der har brug for at lære afprøvede metoder til at håndtere individuelle situationer i deres arbejdsdag eller hjemme situation.

Placeringer

  • Kildare

    ICEP Europe, Unit K2, Maynooth, Co. Kildare, W23 T3C7 Maynooth Business Campus, , Kildare

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål