Keystone logo
IAU College

IAU College

IAU College

Introduktion

Institut for Amerikanske universiteter har til formål at give ekspertise inden for international uddannelse, inspirere interkulturel bevidsthed og forberede studerende på succes i et globalt samfund gennem studiet af europæisk og middelhavshistorie, sprog, kulturer og nutidige spørgsmål.

Institute for American Universities (IAU) i Aix-en-Provence, Frankrig, blev grundlagt af akademikere og tidligere diplomater som Dr. Herbert Maza, der også tjente som sin første præsident, Dr. Evron Kirkpatrick, ambassadør Jeane Kirkpatrick og andre, der ønskede at skabe en platform for amerikanere, der er interesserede i at studere diplomatiske forbindelser med relaterede interesser og karrierer i udenrigstjenesten og udenrigsministeriet. Det blev etableret som en af de første amerikanske, engelsksprogede, liberale kunstundervisningsinstitutioner i Vesteuropa under myndighed af Aix-Marseille University. Det tilbød et studie i udlandet program, der giver overførsel kredit til dem, der er villige til at bo og studere i Frankrig i et år. Med starten blev det den første institution, der tilbød studier i udlandet til studerende med andre hovedfag end det franske sprog.

Senere blev IAU udvidet til at omfatte en sommerprogrammulighed i Barcelona, Spanien og begyndte at tilbyde seminarer i januar / intersession i flere lande i Europa og Nordafrika. Dermed demonstrerede IAU den pligt, den følte med at udnytte Middelhavsområdet - i sine studerendes uddannelse. Kort tid derefter begyndte IAU at byde velkommen til amerikanske fakultetsledede programmer til støtte for amerikanske professorer, der søgte en tilpasset studie i udlandet for deres studerende. Et bopælsprogram, der understøtter universitetets fakultet ved sabbatsperioden, fulgte snart. IAU's middelhavsfilial tilbyder uddannelser som kandidat- og bacheloruddannelser.

Placeringer

 • Naperville

  2135 City Gate Lane, Suite 300, Naperville, IL 60563, 60563, Naperville

  • Barcelona

   Carrer d’Ausiàs Marc, 25, 08010 Barcelona, Spain, 08010, Barcelona

   • Aix-en-Provence

    27, place de l’Université, BP 30970, 13604 Aix-en-Provence CEDEX 1, France, 13604, Aix-en-Provence

    Spørgsmål