To-årig diplomuddannelse i Hotel og Turisme Management
International Hotel and Tourism Industry Management School
Nøgleinformation
Campus placering
Bangkok, Thailand
Lingvistik / Sprogvidenskab
Kontakt skolen
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Jun 2024
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
To-årig diplomuddannelse i Hotel og Turisme Management
I-TIM to-årig diplomuddannelse dækker en bred vifte af kurser, der sigter mod at give vores kandidater en grundig forståelse af Hotel and Tourism Management, ikke blot i Asien, men over hele verden.
 
Første år
Studerende i det første år af studiet planen følger pensum Certificate in hotel-og turistindustrien Management. Dette introducerer begrebet Hotel og Turisme Management, undersøger de praktiske, forretningsmæssige funktioner på et hotel fra en vejleder / junior management perspektiv, turisme management, europæiske kulinariske og restaurant service og forvaltning.
Ved udgangen af det første år studerende vil forstå de praktiske elementer i driften af et moderne hotel.Studerende vil også have en forståelse af det sociale og økonomiske miljø, hvori hoteller opererer, og den rolle, som organisationer inden for dette miljø. Desuden vil de få en forståelse af både restaurant-og europæiske kulinariske teknikker.
 
Andet år
Det andet år bygger på den teoretiske og praktiske viden i det første år. Vægten her er på driften af et hotel fra en afdelingsleder perspektiv og dermed pensum har en betydelig forretning administration indhold. Studerende også nødt til at forstå teori og praktisk restaurationsydelser og ledelse sammen med den europæiske kulinariske og turisme management. Som med det sidste år af den grad, er vurderingen på grundlag af kursusaktiviteter samt eksamen.
Ved udgangen af det andet år, vil de studerende demonstrere både praktiske og teoretiske principper for turisme management, restaurantbesøg og europæiske kulinariske teknikker.
 
Swiss-amerikanske Curriculum
Vores program er udviklet fra den amerikanske Science of Hospitality Management og den schweiziske System of Service Practice. Hvert år omfatter en fem måneders praktikophold program med udvidede lønmodtagere oversøiske muligheder i det andet år af den Diploma Program.