AAS i gæstfrihedsadministration (iværksætteri)
Hudson County Community College
Nøgleinformation
Vælg placering
Campus placering
Jersey City, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
USD 149 / per credit *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* pr. kredit for beboere $ 298,00 pr. Kredit for ikke-bosiddende; $ 440,00 pr. Kredit for international eller uden for staten
Introduktion
AAS i Hospitality Management-Entrepreneurship-indstillingen er designet til at give de studerende en introduktion til de unikke koncepter om forretningsejerskab i Hospitality Industry. Denne mulighed vil fokusere på, hvordan nye forretningsforetagender oprettes. Der lægges vægt på aktuelle emner inden for iværksætteri og vil omfatte: Franchising-forretning, innovation, iværksætterkreativitet og målrettede former for markedsundersøgelser. Muligheden vil også tilbyde praktisk praktisk erfaring med iværksætteri, herunder udvikling og teoretisk implementering af en forretningsplan.
Andrea Piacquadio / Pexels
Hospitality Management Entrepreneurship AAS Generelle uddannelseskrav
- ENG-101 College Composition I
- ENG-102 College Composition II
- CSC-100 Introduktion til computere og computere
- DAN-112 Tale
- Én mangfoldighed valgfri
- Komplet 2 valgfag for samfundsvidenskab eller humaniora
Hospitality Management Iværksætteri AAS Store krav
- CSS-100 College Student Succes
- ACC-121 Principper for regnskab I
- CAI-225 Praktik III
- ECO-201 Principper for makroøkonomi
- HMT-104 Kulinarisk for gæstfrihed
- HMT-110 Introduktion til gæstfrihedsindustrien
- HMT-111 Introduktion til iværksætteri
- HMT-115 The Urban Entrepreneur
- HMT-121 Hotel Practicum
- HMT-202 Innovation, kreativitet og marketing
- HMT-217 Franchising
- HMT-210 Gæstfriheds- og rejselov
- MAN-121 Ledelsesprincipper
Komplet 2 begrænsede programvalg:
- CAI-223 Kost-, drikke- og arbejdsomkostningskontrol
- ACC-211 Computeriseret regnskab
- ACC-221 Principper for regnskab II
- BUS-230 forretningsret
- ECO-202 Principper for mikroøkonomi
- HMT-106 Kultur og geografi inden for turisme
- HMT-112 Introduktion til rejser og turisme
- HMT-116 Restaurant Operations Management I
- HMT-122 Front Office-operationer
- HMT-128 Begivenhedsplanlægning Rejse og turisme
- HMT-204 Grundlæggende om vin og mad
- HMT-206 informationssystemer inden for gæstfrihed og turisme
- HMT-209 Tour Marketing, salg og kampagner
- HMT-213 Principper for gæstfrihedsmarkedsføring
- HMT-214 Hotel Group og Convention Salg
- HMT-215 Husholdningsstyring
- HMT-216 Restaurant Operations Management II
- MAN-221 Marketing
- MAN-232 Human Resource Management
- MAT-100 College Algebra
- MAT-114 Introduktion Sandsynligheder og statistikker