We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Hudson County Community College

Hudson County Community College

Hudson County Community College

Introduktion

Om Hudson County Community College

Hudson County Community College er en offentlig, omfattende urban Community College, der er forpligtet til at tilbyde programmer af høj kvalitet, der er overkommelige, tilgængelige og samfundsorienterede. Studerende på HCCC kan følge kurser på to campusser, som begge ligger tæt på offentlige transportknudepunkter.

Kollegiet servicerer indbyggerne og virksomhederne i Hudson County, et af de tættest befolkede og etnisk mest forskelligartede områder i USA. Vores elevgruppe afspejler sammensætningen af Hudson County med lidt mere end 50 % af latinamerikansk oprindelse, ca. 16 % afroamerikanere, 11 % hvide og 8 % asiatisk-amerikanere/havsøboere. Mere end en tredjedel af HCCC-studerende er født uden for USA og har angivet næsten 105 forskellige lande som deres fødested. 60 % af kollegiets studerende er kvinder.


Efterårssemestret 2011 åbnede med et rekordstort antal studerende på mere end 9.400, hvoraf 97 % søger en eksamen. HCCC-studerende tager flere kredittimer pr. semester end nogensinde før, og målt på fuldtidsækvivalenter er kollegiet nu det ottende største community college i New Jersey. I maj 2011 havde kollegiet sin største afgangsklasse nogensinde - mere end 1.000 studerende!

142813_pexels-photo-3776852.jpeg

Inden for de sidste mange år har HCCC skabt en hidtil uset vækst i sit kursusudbud, etableret et centralt rådgivningsprogram, reorganiseret studenteraktiviteter og regeringsprogrammer og udvidet antallet og kvaliteten af sine faciliteter. Ud over dag- og aftenundervisning tilbyder kollegiet nu studier syv dage om ugen, og dets online-kursusudbud er blevet fuldt ud realiseret...

HCCC er fuldt akkrediteret af Commission on Higher Education of the Middle States Association of Colleges and Schools. Andre akkrediteringer omfatter Technology Accreditation Commission of the Accreditation Board of Engineering Technology, National League for Nursing Accrediting Commission og Committee on Accreditation of Respiratory Care (Komitéen for akkreditering af respiratorisk pleje).

Hudson County Community College har længe været kendt for sit Culinary Arts Institute. Den prisbelønnede og nationalt anerkendte CAI-uddannelsesplan er et af kun to programmer i New York-regionen, der er akkrediteret af American Culinary Federation Accrediting Commission. CAI-studerende kan tage en række forskellige certifikater på et semester til et år samt toårige associerede grader. En aftale med Fairleigh Dickinson University gør det muligt for CAI-studerende at opnå bachelor- og mastergrader, mens de stadig studerer på HCCC Culinary Arts Institute. CAI tilbyder også både certifikat- og AAS-programmer i gæstfrihedsledelse.

HCCC Community Education Division arbejder sammen med CAI og i partnerskab med en række lokale samfundsbaserede grupper for at tilbyde uddannelse, undervisning i jobparathed/livskompetencer og certificeringsprøver for at hjælpe kvinder og deres familier med at opnå selvforsyning og leve et tilfredsstillende og produktivt liv.

College's Center for Business & Industry (CBI) er dedikeret til at give Hudson County samfundet en kvalificeret og uddannet arbejdsstyrke, der vil gøre det muligt for området at blomstre, og udvikler og leverer uddannelsesklasser og programmer for at opfylde virksomhedernes, organisationernes og enkeltpersoners behov for læring.

Ud over at tilbyde et af de mest omfattende programmer for finansiel støtte tilbyder Hudson County Community College Foundation stipendier til fortjenstfulde studerende. HCCC Foundation har uddelt 1,25 millioner dollars i stipendier til mere end 1.000 studerende.

Udforsk HCCC

Når du tænker på Hudson County Community College (HCCC), vil du komme til at tænke på to ord: akademisk ekspertise. At tilbyde en uddannelse af høj kvalitet er vores højeste prioritet på HCCC. To andre ord vil du dog også komme til at tænke på, når du udforsker HCCC: bekvemmelighed og overkommelighed. Vores smukke, urbane Journal Square campus (vores hovedcampus) ligger bekvemt placeret i hjertet af Hudson County, mindre end 20 minutter fra New York City og Newark Liberty International Airport, og er let tilgængelig via PATH, tog eller bus. Når du først er på campus, vil du se, hvor nemt det er at komme rundt. Vores fire satellitcampusser er strategisk placeret i hele Hudson County, så uanset hvor du befinder dig, har du adgang til vores campusser og programmer.

Deltag på college efter din tidsplan

På HCCC gør vi det nemt for dig at få dit certifikat eller din eksamen ved at tilbyde mere end 300 kurser om dagen, om aftenen og i weekenden med eller uden merit, der passer til din tidsplan og dit budget. Vores klasser er små med et gennemsnitligt forhold mellem elev/lærer på 18:1 for at sikre individuel opmærksomhed. Hvis det er svært for dig at komme til campus, tilbyder vi også online-kurser. Uanset hvad din livsstil kræver, hjælper vi dig med at opstille en tidsplan, der passer til din tidsplan, dit budget og dit liv.

Det bedste af det hele er, at du på HCCC kan vælge mellem mere end 60 uddannelser og certifikatprogrammer, herunder vores flagskibsuddannelser i kulinarik og sygepleje. Mange af vores studerende vælger at fortsætte deres uddannelse efter endt uddannelse fra HCCC; både Fairleigh Dickinson University og New Jersey City University accepterer HCCC-studerende, der overføres til deres fireårige uddannelser og masteruddannelser, og begge tilbyder stipendiepakker.

Prisbillighed og fleksibilitet

Vi ved, hvor dyr en universitetsuddannelse kan være, men vi tror, at du vil finde, at HCCC giver dig mest værdi for pengene. Du vil blive glædeligt overrasket over at høre, at HCCC har overkommelige undervisningsgebyrer i området. Og vidste du, at 80 procent af vores fuldtidsstuderende modtager finansiel støtte? Vores erfarne rådgivere arbejder individuelt med hver enkelt studerende og hjælper med at finde finansielle støttepakker, deltidsarbejde og stipendier for at lette omkostningerne ved at tage på college. Vi tilbyder også særlig støtte og/eller fritagelse for undervisningsgebyrer til veteraner og arbejdsløse. Vi ønsker at sikre, at alle, der ønsker at deltage i HCCC, ikke har råd til ikke at deltage i HCCC.

Når du først har udforsket HCCC, vil du se, at det helt klart er det første valg for din uddannelse.

Placeringer

 • Jersey City

  70 Sip Avenue, 07306, Jersey City

 • Union City

  4800 John F. Kennedy Boulevard, 07087, Union City

  • Union City

   Online, 07087, Union City

   Spørgsmål