Keystone logo
Hospitality And Commercial College - South Africa

Hospitality And Commercial College - South Africa

Hospitality And Commercial College - South Africa

Introduktion

Hospitality and Commercial College er et spændende og levende college, der tilbyder givende karrierer for at nå dine mål.

Hospitality and Commercial College er en leverandør af kvalifikationsudvikling (SDP) med base i Cape Town, Sydafrika, der leverer internationale kvalitetscertifikater i ICB-akkrediterede kommercielle kurser, akkrediterede gæstfriheds-, turisme- og madlavningskurser og også CompTIA-akkrediterede it-kurser. Gæstfriheds- og kommercielle studier giver også læsefærdigheder og læringsteknologiløsninger, der er godkendt af Lexplore. Lexplore er en unik AI-baseret vurdering, der giver en tids- og omkostningseffektiv læseanalyse med øjeblikkelige og fuldstændige objektive resultater.

Vi tilbyder også sjove og uddannelsesmæssige frivillige programmer til internationale studerende, der ønsker at komme ind i landet under en kulturudveksling VISA, frivilligt VISA eller endda en studietilladelse til at blive i landet lovligt og udforske den rigdom, Cape Town, Sydafrika, har at tilbyde.

Vi arbejder også sammen med ikke-statslige organisationer og ngo'er for at tilbyde sydafrikanske borgere praktik-, ledelses- og arbejdsberedskabsprogrammer til gavn for den sydafrikanske borger, der har en kvalifikation inden for de ovennævnte områder. Vores college tilbyder engelsk som fremmedsprog til internationale studerende, der gerne vil lære engelsk for at forfølge deres tertiære studier eller gå på arbejde i et engelsk arbejdsmiljø.

Placeringer

  • Cape Town

    Long Street,36, 8000, Cape Town

    Spørgsmål