Keystone logo
Hong Kong Institute of Vocational Education

Hong Kong Institute of Vocational Education

Hong Kong Institute of Vocational Education

Introduktion

Som medlem af VTC -gruppen er Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) den førende udbyder af erhvervs- og erhvervsuddannelser i Hong Kong, der er engageret i at pleje fagfolk, der er værdsat af brancher. IVE har udviklet sig i takt med Hongkongs økonomiske udvikling og opbygget en kompetent og innovativ arbejdsstyrke, der er nødvendig i en vidensøkonomi.

Fremragende faciliteter

For at berige IVE -studerendes læringsoplevelse er der oprettet faciliteter i branchestandarder for at simulere arbejdsmiljøet. Vores laboratorier og centre opgraderes regelmæssigt for at holde sig ajour med de seneste branchetrends.

Undervisning i topkvalitet

Vores højt kvalificerede undervisningsteam besidder solid industriel erfaring. Med vores unikke "Tænk og gør" tilgang, giver vores lærere afbalanceret akademisk viden og praktisk knowhow, der kræves på selve arbejdspladsen, der er afgørende for professionel succes.

Med implementeringen af personaleudviklingsprogrammer holder lærerstaben på pulsen i branchens udvikling. Eleverne kan lære af deres lærere den mest opdaterede viden og blive udstyret med kompetencer til deres fremtidige udvikling.

Stærkt branchens netværk

IVE bestræber sig på at skabe et langsigtet branchepartnerskab til støtte for vores kursusplanlægning og pensumdesign. Branchestøtte har også form af interaktive læringsaktiviteter, muligheder for branchebinding og stillingsopgaver.

Lovende fremtid

Vores studerende modtager konsekvent talrige priser og stipendier, vidnesbyrd om deres akademiske ekspertise og fremragende præstationer. Over 300 stipendier leveres af virksomheder, faglige organer og entusiaster.

Campus funktioner

Studerende, der deltager i et IVE-program, vil opdage et berigende og sjovt studieliv. Vores 9 IVE-campusser skaber et interaktivt læringsmiljø for studerende til at dyrke en passion for læring og udvikle deres interesser og talenter gennem forskellige sports- og kulturaktiviteter.

IVEs campusser over hele territoriet er fuldt udstyret med essentielle avancerede faciliteter til at forberede studerende til et godt afrundet campusliv. Hver campus blev specialbygget med specialiserede faciliteter til studerende i forskellige discipliner for at få knowhow og praktiske færdigheder inden for deres valgte områder.

    Placeringer

    • Hong Kong

      VTC International Development Office 14/F, VTC Tower, 27 Wood Road, Wan Chai, , Hong Kong

      Spørgsmål