Keystone logo
Hong Kong Design Institute

Hong Kong Design Institute

Hong Kong Design Institute

Introduktion

Hong Kong Design Institute ( HKDI ) er en førende designinstitution under VTC Group. Det giver uddannelse af høj kvalitet til at dyrke viden og professionalisme og pleje nye talenter, der understøtter de kreative industrier i Hong Kong.

Med mange års erfaring inden for designuddannelse HKDI styrkerne i sine designafdelinger - Arkitektur, Interiør og Produktdesign, Kommunikationsdesign, Digitale medier og Mode og Billeddesign - til at levere over 20 designprogrammer. Meget fleksibel i artikulation og avanceret uddannelse, HKDI tilbyder studerende en treårig universitetsgrad Pathway fra et højere diplom til et års bachelorgrader, der tilbydes af velrenommerede universiteter i Storbritannien.

HKDI vedtager en "tænk-og-gør" tilgang gennem sin nutidige læreplan og aktive samarbejde med lokale og internationale akademiske og branchepartnere. Studerende får mulighed for at tilegne sig praktisk erfaring og deltage i globale udvekslingsprogrammer for at udvide deres horisont og samtidig forbedre deres kreative tænkning og sociale følsomhed.

Et dynamisk læringsmiljø

HKDI begyndte skoleåret 2010/11 på sin prisvindende nye campus i Tiu Keng Leng. Campus er dedikeret til at levere det mest dynamiske læringsmiljø til kvalitetsdesignundervisning.

Kvalitetsprogrammer og studiestøtte

Vores læreplan er designet med input fra brancheledere for at sikre dens relevans og lydhørhed over for branchens udvikling. HKDI programmer kvalitetssikres af Hongkongs råd for akkreditering af akademiske og erhvervsmæssige kvalifikationer.

Vores studerende og alumner får rådgivning om karriereudvikling og support. Gennem artikuleringsordninger med berømte oversøiske universiteter kan HKDI kandidater med et højere diplom forfølge Top-up Degree-kurser lokalt og opnå kvalifikationer inden for et eller to år.

Kreativitet i aktion

De HKDI omfattende designprogrammer omfatter aktiviteter til at pleje din kreative tænkning og beslutningstagning, kulturelle følsomhed og globale perspektiv. HKDI er baseret på en "tænk-og-gør" -tilgang, der giver dig mulighed for at udvikle din passion for design og samtidig bibringe de færdigheder og den viden, der er nødvendig for succes.

Et værdsat valg til succes

Design kan tilbyde dig en givende og tilfredsstillende karriere. Vi glæder os til at have dig som medlem af HKDI familien.

Placeringer

  • Hong Kong

    Hong Kong Design Institute 3 King Ling Road, Tseung Kwan O, New Territories, , Hong Kong

    Spørgsmål