Kulinarisk kunst - certifikat
Hibbing Community College
Nøgleinformation
Campus placering
Hibbing, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Culinary Arts-certifikatet forbereder enkeltpersoner til at levere professionelle kokke og relaterede madlavningstjenester gennem praktisk erfaring.
Studerende, der gennemfører dette program, vil være forberedt på beskæftigelse i følgende stillinger: køkkenchef, fødevareproduktionsleder, kok (de fleste placeringer kræver yderligere erhvervserfaring), sous-kok, banketkok, institutionel produktionskok / vejleder.
Efter afslutningen af Hibbing Community College Culinary Arts-programmet vil kandidaten være i stand til at:
Demonstrere professionel adfærd, der afspejler integritet, ansvarlighed, ansvar og etisk kulinarisk praksis.
Arbejd kollektivt og sammen med udstillingsevner inden for lederskab, udholdenhed og integritet.
Demonstrere evnen til at arbejde sikkert og udvise ordentlig sanitet på arbejdspladsen.
Forstå principperne for grundlæggende fødevareproduktion.
Forstå det grundlæggende i personaleledelse.
Demonstrere begreberne mængdekontrol.
Forstå det grundlæggende i produktionen af buffet og banketter. 8. Arbejd i forskellige afdelinger i fødevareservicebranchen.