Keystone logo
Henry Ford College

Henry Ford College

Henry Ford College

Introduktion

wrjg

Henry Ford College (HFC) er en offentlig toårig kollegium beliggende i Dearborn, Michigan. Den College, Etableret i 1938, Er akkrediteret af North Central Sammenslutningen af ​​skoler og skoler og Michigan Kommissionen om College Akkreditering. Skolen hed oprindeligt Fordson Junior College, da det åbnede sine døre i 1938. Senere vedtog kollegiet navnet Dearborn Junior College i 1946. Det blev Henry Ford Community College i 1952, opkaldt efter Henry Ford Trade School, som lukkede og dets aktiver blev overført til Dearborn offentlige skoler Board of Education. I maj 2014 blev kollegiet omdøbt Henry Ford College.

HFC er dedikeret til at forberede eleverne til en verden i hastig forandring og arbejdsplads ved at tilbyde mere end 120 associeret grad, karriere og universitet overføre programmer. Derudover tilbyder kollegiet en bachelorgrad i Science i Kulinariske og Hospitality Studies, samt 3 + 1 programmer med universitetets partnere. HFC også specialiseret sig i skræddersyede arbejdsstyrke udvikling uddannelse til erhvervslivet. Kollegiet er akkrediteret af Higher Learning Kommissionen. Siden grundlæggelsen i 1938, HFC har været den gateway for tusinder af studerende, der søger en overkommelig pris, høj kvalitet ungdomsuddannelse.

HFC tilbyder undervisning på to campusser beliggende i Dearborn. HFC'S største campus er placeret på det sydvestlige hjørne af Ford Road og Evergreen, nord for University of Michigan-Dearborn campus. The East Campus er hjemsted for HFC'S Michigan Technical Education Centre (M-TEC) og Sygepleje bygning state-of-the-art. East Campus er placeret på Schaefer Road lige nord for Rotunden.

Placeringer

  • Detroit

    5101 Evergreen Rd. Dearborn, MI 48128, Detroit

    Spørgsmål