Keystone logo
Hadassah Academic College Jerusalem

Hadassah Academic College Jerusalem

Hadassah Academic College Jerusalem

Introduktion

Hadassah Academic College Jerusalem (HAC) er en multidisciplinær institution, der kan prale af en mangfoldig studerende fra alle samfundslag og religioner, samt en voksende international studerende befolkning fra hele verden. Som et unikt akademisk kollegium i hjertet af Jerusalem, er vi forpligtet til at skabe lige muligheder for alle vores studerende, samtidig med at vi opmuntrer til respekt for mangfoldighed. Dette inkluderer en vægt på gensidig forståelse mellem studerende og deres lokalsamfund.

Vores akademiske model fokuserer på at træne nye generationer af kvalificerede fagfolk, mens vi lægger vægt på ekspertise og innovation inden for undervisning, eksakte videnskaber og videnskabelige aktiviteter. Vi tilbyder en bred vifte af bachelor- og kandidatuddannelser på vores lokale sprog, såvel som et voksende antal engelske og internationale programmer, herunder individuelle kurser og grader. Disse internationale programmer omfatter en række workshops, akademiske og tekniske kurser. Ud over dem, der undervises af vores interne fakultet, er vi regelmæssigt vært for internationale eksperter inden for deres områder som gæsteforelæsere i nævnte kurser. Desuden samarbejder vi med en række internationale videregående uddannelsesinstitutioner om fælles kurser med fakultets- og studenterudvekslingsprogrammer.

Åben for registrering i år, vores college tilbyder to hybride eller fuldt online internationale programmer:

 • En fuld kandidatgrad (Hybrid-program – Online med en årlig 10-dages fortættet klinisk periode): Masters of Optometry and Vision Sciences, M.Optom*
 • Flere individuelle kurser (Fuldt online):
  Kører nu:
  - Glaukom Masterclass
  - Monstre, spøgelser, superhelte og andre mærkelige væsner som nøgler til vores kultur

*Denne grad giver studerende med relevante bachelorgrader og licenser mulighed for at tage individuelle kurser fra sin læseplan uden at registrere sig for den fulde grad. Vi inviterer dig til at udforske vores internationale programmer og ser frem til at høre fra dig!

Campus funktioner

Campustjenester

Bibliotek

Computerlaboratorier

Øjenklinikker

Som en del af Hadassah Academic College løbende forpligtelse til at tilbyde opsøgende tjenester til offentlig sundhed og avancerede uddannelsesmuligheder for studerende, tilbyder kollegiet en optometri- og øjenplejeklinik af topkvalitet til den brede offentlighed. Denne klinik giver Jerusalems indbyggere højkvalitets, billige synstjenester leveret i en venlig, omsorgsfuld atmosfære.

Audiologiske klinikker

Som en fortsættelse af Hadassah Academic College 's forpligtelse til sundhedsklinikker af høj kvalitet, tilbyder kollegiet en række høre- (audiologi) og otolaryngologi (øre-næse-og-hals) klinikker. Claire & Emanuel G. Rosenblatt Clinic of Communication Disorders er hjemsted for specialiserede klinikker, der tilbyder fremragende sundhedsvurdering og behandling til lokale Jerusalems beboere. Klinikkerne tilbyder også læringsmuligheder i det virkelige liv for Hadassah-studerende, som kan observere og lære af sundhedspersonale, der praktiserer i felten.

Tale- og sprogklinikker

Hadassah Academic College forpligtelse til avanceret uddannelse af studerende og kvalitetsopsøgende klinikker i sundhedsvæsenet bliver fremhævet på klinikken for tale- og sproghandicap. Klinikken tilbyder en række ydelser til vurdering af sproglige handicap, pædiatriske sprogforsinkelser og tale- og sprogforstyrrelser.

  Ranglister

  Hadassah Academic College er blevet rangeret i Israel, det europæiske kontinent og hele verden i forskellige kategorier.

  Landerangering

  Denne type rangordning fokuserer på, hvordan instituttet udmærker sig i forskellige akademiske resultater. Hadassah Academic College er nummer 28 i landet Israel, Europa.

  Indvirkningsrangering

  Denne type rangordning er organiseret ud fra, hvordan instituttet har bragt en indflydelse i Israel. Disse påvirkninger fokuserer på social, økonomisk og politisk præsentation omkring samfundet. Hadassah Academic College er rangeret som nummer 15707 i verden for den effekt, det producerer.

  Åbenhedsrangering

  Hadassah Academic College er rangeret som nummer 6049 i sine åbne operationer. Denne kategori fokuserer på, hvordan Hadassah Academic College udfører sin akademiske proces og anliggender åbent i Israel over for verden.

  Excellence Ranking

  Hadassah Academic College er rangeret som nummer 4370 på, hvordan det udmærker sig på forskellige områder. Dette inkluderer akademiske præstationer, citater, referencer og mere.

  Placeringer

  • Jerusalem

   37 Hanevi'im St., Jerusalem, Israel., 9101001, Jerusalem

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål