Keystone logo
Groundschool London

Groundschool London

Groundschool London

Introduktion

Om ICARUS Wings Avanceret sprogfærdighedstræning for flybesætning

ICARUS Wings er et innovativt sæt af avancerede sprogkursuskurser for alle flybesætninger leveret af professionelle instruktører på Groundschool London . De tre kurser blev sammensat af en erfaren flyvebesætningslicensinstruktør, også medlem af International Civil Aviation English Association, med flere års erfaring inden for luftfart engelsk uddannelse med større flyselskaber i Europa.

I modsætning til andre sprogkursuskurser, der er alle klasseværelser, er disse kurser inddelt i både klasseværelset og træning i state of the art FTD flysimulatorer - Boeing 737-800 og Airbus A320 (fra sommeren). Fordelen ved denne struktur er, at flyvebesætningen kan lære det sprog, der bruges i luftfart om morgenen, og om eftermiddagen sætter den i praksis i op til 10,5 timers arbejde i simulatoren. Denne metode, der er baseret på årtier af undersøgelser inden for anvendt neurofysiologi af andresprog, vil øge elevens lærekurve, hvilket resulterer i bedre overordnede resultater.

Målet er, at piloter ved afslutningen af ​​kurset vil være klar til at bestå deres ICAO Sprogfærdighedseksamen med et minimum niveau 4 (operationelt). For kabinepersonalet modtager de et gyldigt certifikat med deres sprogniveau i både CEF og Oxford / Cambridge format. Piloter vil modtage et bevis for deltagelse.

De tre kurser, der præsenteres under ICARUS Wings Advanced Language Proficiency for Flight Crew er:

  • FCL * Failed Exam Recuperation (Language Proficiency)
  • FCL * eksamen forberedelse (sprogfærdighed)
  • Engelsk til kabinebesætningsmedlem

* Flight Crew Licensing

For hvert kursus modtager eleverne en personlig kopi af den anvendte coursebook. Piloter vil også modtage en kopi af 'Test Your Aviation English'. Alle kursusbøger er deres til at holde.

Placeringer

  • London

    Tileman House, 129 Upper Richmond Road, SW15 2TX, London

Spørgsmål