Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Introduktion

Graduate Management Admission Council (GMAC) er en global, mission-drevet forening af førende ph.d.-erhvervsskoler.

Vi er forpligtet til det arbejde, du udfører hver dag.

Grundlagt i 1953, er GMAC aktivt forpligtet til at fremme kunsten og videnskaben af optagelser ved at indkalde og repræsentere branchen og tilbyde de bedste klasser af produkter og tjenester til skoler og studerende.

Vi ejer og administrerer eksamen for Graduate Management Admission Test ™ (GMAT ™). Først administreret i 1954, i dag, er det påberåbt af mere end 7.000 kandidatprogrammer over hele verden, og 9 ud af 10 nye MBA-tilmeldinger globalt foretages ved hjælp af en GMAT-score. * GMAT er den mest anvendte eksamen til kandidatuddannelser på handelshøjskoler, og mere end 200.000 kandidater tager GMAT-eksamen hvert år.

Vores andre premierevalueringer inkluderer NMAT ved GMAC ™ -eksamen, til optagelse i kandidatuddannelsesprogrammer i Indien og Sydafrika, og den Executive Assessment, der specifikt er designet til Executive MBA-programmer over hele verden.

Rådet har base i De Forenede Stater med kontorer i Det Forenede Kongerige, Indien og Hong Kong.

Vores vision, mission, formål og værdier: At køre alt, hvad vi gør

Vision

Vi ser en verden, hvor talent matchet med ambition kan drage fordel af den bedst mulige erhvervsskoleuddannelse.

Mission

Vores mission er at levere de nødvendige løsninger til skoler og kandidater til at opdage og evaluere hinanden.

Formål

For at sikre, at talent aldrig bliver uopdaget.

Værdier

 • Mod: Vi er modige til at udfordre status quo.
 • Kreativitet: Mens vi gør det, er vi nødt til at være kreative i, hvordan vi løser problemer. Uden mod og kreativitet forbliver vi ikke relevante.
 • Lytter: For at handle med mod og kreativitet lytter vi til markedet og vores interessenter og handler efter det, vi hører.
 • Samarbejde: Handling kræver samarbejde. Vi kan ikke udføre vores mission som enkeltpersoner eller endda som en organisation.
 • Integritet: Frem for alt handler vi med uredelig integritet for at sikre ærlighed og retfærdighed.

Ved at leve disse værdier dag til dag søger vi at opbygge varige forbindelser i vores organisation og uddannelsessamfundet, både i dag og i fremtiden.

GMACs kodeks for etisk adfærd bekræfter vores værdier, vores mission og vision og bekræfter vores forpligtelser over for hinanden og over for vores interessenter.

Vores medlemmer understøtter vores værdier og overholder vores medlemspolitikker. Som en organisation værdsætter og forfølger vi stærke, kreative forhold til organisationer, hvis mission afspejler vores engagement i ekspertise inden for kandidatuddannelse. Vi drager også fordel af vores partnerskaber med førende videregående uddannelses- og teknologiorganisationer, herunder Pearson VUE, vores globale GMAT-eksamensadministratorer og ACT, Inc., vores partner til at udvikle GMAT-eksamen. Disse partnerskaber hjælper os med at levere uovertruffen værdi til vores kandidatuddannelsessamfund.

people, girls, women

GMAC-fordelen

Vi åbner døre for kandidatuddannelsesprogrammer og potentielle studerende over hele verden.

Hos GMAC samarbejder vi med dig for at sikre dig, at du finder de bedste kandidater til dit program.

Dette partnerskab strækker sig langt ud over vores flagskibstilbud, eksamen for Graduate Management Admission Test ™ (GMAT ™). Vi leverer også forskning og markedsinformation, markedsføring og rekruttering af værktøjer og programmer, verdensomspændende faglige udviklingsmuligheder og innovative tilskudsinitiativer. Alt, hvad vi gør, er designet til at hjælpe dig med succes.

Hvorfor GMAC? Fem gode grunde

 1. GMAT-eksamen er den mest anvendte vurdering til optagelser i kandidatledelse over hele verden.
  Oprettet af managementskoler for managementskoler og findes i 114 lande, er GMAT-eksamen så vidt brugt, fordi det er den mest pålidelige forudsigelse af akademisk succes i kandidatledelsesstudier. Accept af GMAT-eksamensresultater giver dig adgang til en stor pulje af stærkt dygtige og engagerede potentielle studerende.

 2. Vores markedsundersøgelser, forskning og indsigt i kandidatstyring er uovertruffen.
  Vores analyse og data om GMAT-testtagere og efterspørgslen efter kandidatuddannelse informerer skoler og programmer over hele verden. Denne eksklusive information giver dig mulighed for at spore alt fra nye globale trends til dine egne bedste udsigter. Anerkendt for at være både målrettet og pålidelig, citeres vores forskning i førende nyhedspublikationer som The Wall Street Journal, Bloomberg BusinessWeek, Financial Times og China Times.

 3. Vores målrettede rekrutteringsværktøjer og programmer kan hjælpe dig med at finde de rigtige kandidater.
  Vi kan hjælpe dig med at etablere kontakter, målrette individer og opbygge de forhold, der fører til bekræftede tilmeldinger. Uanset om du rekrutterer med præcision gennem databasen for Graduate Management Admission Search Service ™ (GMASS ™), hjælper vi dig med at møde de bedst egnede kandidater til dit program.

 4. Vores portefølje af marketingværktøjer og -tjenester hjælper dig med at nå og rekruttere de bedste kandidater til din næste klasse.
  Vores marketing tilbud giver dig mulighed for at fremvise din institution og programmer til alle interesserede i at optjene en kandidatuddannelse. Introducer potentielle studerende til det, du tilbyder, inviter dem til begivenheder og informer dem om mulighederne. Og hvis din institution eller dit program accepterer GMAT-eksamen, kan du drage fordel af endnu flere måder for potentielle studerende at finde dig, og for dig at benchmarke dig selv mod din konkurrence og optimere din markedsføring.

 5. Vores faglige udviklingsmuligheder vil hjælpe dig med at skærpe dine færdigheder og få succes i dit job.
  Hos GMAC forstår vi, hvad du har brug for for at få succes i din karriere, uanset om du er optagelsesveteran eller bare kommer i gang. Vi tilbyder on-site og online muligheder for at hjælpe dig og dit personale med at opfylde karrieremål, udføre bedre på jobbet og udvide netværksmuligheder inden for det globale kandidatuddannelsessamfund. Vi opretholder også en aktuel liste over faglige stillinger, der er tilgængelige i kandidatuddannelsesuddannelse over hele verden.

Placeringer

 • Reston

  PO Box 2969, 20195, Reston

 • London

  PO Box 70184, WC1A 9HZ, London

  • Hong Kong

   Graduate Management Admission Council (Hong Kong) Ltd. Hong Kong Special Administrative Region, China, , Hong Kong

   • Shanghai

    Graduate Management Admission Council (Shanghai) Management Consulting Co.,Ltd., , Shanghai

    • Gurugram

     405, 4th floor, Business Tower, Suncity, Sector 54, 122003, Gurugram

     • London

      BusinessBecause 20 Jerusalem Passage, EC1V 4JP, London

      • Concord

       The MBA Tour 73 Junction Square Drive, 01742, Concord

       Spørgsmål