We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Glen Oaks Community College

Glen Oaks Community College

Glen Oaks Community College

Introduktion

Velkommen til Glen Oaks Community College . Vi er glade for, at du har valgt GOCC til at hjælpe dig med at nå dine uddannelsesmæssige mål. Du finder et utroligt dedikeret fakultet og personale, der vil tilbyde de uddannelsesmæssige muligheder og supporttjenester, der vil forbedre din samlede Glen Oaks-oplevelse.

Du kan vælge mellem grad- og certifikatudbudd, der fører til enten direkte karriereansættelse eller overførsel til to og fireårige institutioner. Som et regionalt akkrediteret college er alle college-kurser fuldt overførbare til både offentlige og private colleges og universiteter.

Kollegiet tilbyder mange supportfaciliteter og -tjenester som supplement til vores instruktionstilbud. Disse inkluderer Learning Commons, der omfatter EJ Shaheen-biblioteket, Tutoring and Testing Center og Fjernundervisningscentret; Fitness / wellness-centret, de tilbudte aktiviteter, herunder atletik, Phi Theta Kappa Honor Society, Epsilon Pi Tau Technology Honor Society, professionelle og sociale klubber, Studenterregering og mere.

Glen Oaks er beliggende på et smukt sted i de rullende bakker i Sherman Township centralt beliggende i St. Joseph County, MI. Faciliteterne er moderne og veludstyrede med den nyeste teknologi og ressourcer. Ud over det direkte instruktionsrum er der studieområder, fødevarer domstol, atrium, gymnastiksal, sociale områder og specialiserede placeringer til laboratorie- og teknologitilbud. De nyligt konstruerede sygepleje- og sundhedslaboratorier er uovertruffen i kvaliteten af design og læringsmiljø. Derudover åbnede kollegiet en 106-sengs studenthuse i efteråret 2017.

Glen Oaks studerende afspejler regionens mangfoldighed og de mange individuelle uddannelsesmål. Hos GOCC har du mulighed for at udvikle venskaber med klassekammerater fra alle samfundslag og vokse både professionelt og personligt.

Placeringer

  • Centreville

    Shimmel Road,62249, 49032, Centreville

    Spørgsmål