Keystone logo
Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Introduktion

Vi er mere end forretning. Vores numre beviser det.

I mere end 100 år har Gies College of Business bevidst designet sine innovative programmer, førende læseplaner og erfaringsbaserede læringsmuligheder for at styrke og forberede eleverne til at omsætte store ideer til meningsfulde handlinger. Dette sker, når studerende har adgang til innovative pensuminitiativer, topfakultetets talenter, state-of-the-art ressourcer, et stærkt omdømme hos arbejdsgiverne og exceptionelle netværksmuligheder.

I dag forbereder Gies-fakultetet mere end 6.000 fremtidige virksomhedsledere fra hele verden til at omsætte deres formål i praksis og give transformativt lederskab i en global økonomi.

Om vores navn

I 2018 gav alumner Larry og Beth Gies deres navn og en utroligt støttende gave på $ 150 millioner til kollegiet - da vi officielt blev Gies College of Business. Denne fantastiske mulighed forbedrer vores kerneopgave med at levere en pædagogisk oplevelse, der strækker sig ud over erhvervslivet.

Som grundlægger, præsident og administrerende direktør for Madison Industries, spørger Larry noget specielt af sine ansatte, hans kolleger og ham selv. Ved personligt at lære, hvor magtfuldt det er at forbinde, hvad han gør hver dag til et større formål, beder Larry nu andre om at "finde dit hvorfor."

Dean Jeffrey R. Brown mener vores "hvorfor" på kollegiet er blevet stærkere, når nogle få differentierere tager form fra Larrys generøse gave. For det første udvider vi yderligere et læseplan, der er dedikeret til at finde og udforske innovation inden for erhvervslivet. For det andet kan vi nu give endnu større adgang til livsforandrende erhvervsuddannelse. For det tredje ansætter vi mere fakultet og installerer de nødvendige ressourcer til at inspirere den næste generation af forretningsførere.

Graduate programmer på Gies

Uanset din karrierevej, har Gies Business en kandidatuddannelse, der giver dig den rigtige blanding af klasseværelse, praktisk og lederskabslæring for at opfylde dine specifikke karrieremål og være mere konkurrencedygtig på arbejdsmarkedet. Vi har en omfattende suite af masteruddannelser leveret på en måde, der passer til dine behov.

Alle vores programmer - fra regnskab, til ledelse og økonomi - giver dig muligheder for at udforske forskellige forretningsfunktioner, lære kritiske problemløsningsevner og få ledererfaring i den virkelige verden. Du vil dimittere forberedt på at tilføje værdi fra dag ét i den karriere, du er ved at opbygge.

Placeringer

  • Champaign

    515 East Gregory Drive, IL 61820, Champaign

Spørgsmål