Certifikat i kulinariske færdigheder (CULI)
Georgian College
Nøgleinformation
Vælg placering
Campus placering
Barrie, Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
1 År
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
CAD 9.436 / per semester *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Aug 2024
* Anslåede internationale studieafgifter og tillægsgebyrer i alt pr. Studieår. Se venligst linket http://www.georgiancollege.ca/finance-and-fees/tuition-and-ancillary-fees/ for at få flere oplysninger.
Introduktion
Beskrivelse
Giv dine drømme mad! Studerende lærer at arbejde i professionelle køkkener regionalt, nationalt og internationalt. Studerende udvikler grundlæggende madkundskaber og madlavning og præsentationsevner, der vil forberede dem til livslang karrieresucces med stærke brancheforbindelser. Studerende praktiserer professionalisme, kulinariske og ledelsesmæssige færdigheder, sikkerhed og sanitet, ernæring, produktkendskab og identifikation, mens de anvender deres færdigheder i et praktisk læringsmiljø. Gennem dette program gennemfører eleverne delen i skolen af kokkelærlingeprogrammet fra Uddannelsesministeriet, gymnasier og universiteter.
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
Priser, stipendier og stipendier
Efterskole er en investering i din fremtid. Vi ved, at mange studerende finder det svært at få enderne til at mødes, og derfor tilbyder vi så mange muligheder for at hjælpe dig med at betale din vej til eksamen.
Georgian tilbyder priser, stipendier og stipendier til studerende fra alle samfundslag - indenlandske, internationale og indfødte, fuldtids- og deltid, første år, kommende kandidater og alle derimellem. Du har råd til dette!
Læreplan
Semester 1
Program Kurser
- FOSR 1016 Grundlæggende madlavningsteknikker
- FOSR 1017Basic Foodservice Madlavning
- FOSR 1018Grundlæggende færdigheder i bagning og wienerbrød
- FOSR 1019Grundlæggende køkkenledelse og den professionelle kok
- FOSR 1026 Grundlæggende fødevareteori og produktviden
- SANI 1000 Basic Food Service Sikkerhed og certificering
Kommunikationskursus
- Vælg 1 kursus fra kommunikationslisten under tilmelding.
Almen uddannelseskursus
- Vælg 1 kursus fra den generelle uddannelsesliste under tilmeldingen.
Semester 2
Program Kurser
- FOSR 1021 Avancerede madlavningsteknikker
- FOSR 1022Avanceret madlavning
- FOSR 1023Avancerede bage- og konditorfærdigheder
- FOSR 1024Avanceret køkkenstyring og den profitable kok
- FOSR 1027 Avanceret fødevareteori og produktviden
Kommunikationskursus
- Vælg 1 kursus fra kommunikationslisten under tilmelding.
Almen uddannelseskursus
- Vælg 1 kursus fra den generelle uddannelsesliste under tilmeldingen.
Programundervisning
Karrieremuligheder
Dit certifikat for kulinariske færdigheder giver dig mange karrieremuligheder
Kandidater kan finde arbejde i en række forskellige fødevarer og drikkevarer operationer såsom hoteller, resorts og lejre; en række restauranter fra specialitet og gourmet til fastfood; private klubber, banket- og cateringfaciliteter og institutionelle madtjenester, der alle arbejder lokalt, provinsielt, nationalt og internationalt.