Diplomuddannelse i kulinarisk ledelse – ernæring
George Brown College
Nøgleinformation
Campus placering
Toronto, Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
CAD 18.536 / per year *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2024
* hjemmeundervisning | $16.490 for international undervisning. Alle gebyrer kan ændres uden varsel
Introduktion
Du har en passion for mad, madlavning og sundhed og indser, at folk bliver mere bekymrede for ernæring og livsstil. Du kan inkorporere kulinariske færdigheder og ernæring, mens du træner til en givende karriere i Culinary Management – Nutrition-programmet.
I dette to-årige diplomprogram lærer du, hvordan du arbejder i en række forskellige miljøer, herunder madserviceindustrien, for at imødekomme kravene fra stadig mere sundhedsbevidste forbrugere. Dette program kombinerer undervisning i kulinariske teknikker, food service management, ingrediensviden, sund opskrift, menu og udvikling af fødevareprodukter med de seneste fremskridt inden for ernæring. Du lærer i et dynamisk miljø, der inkluderer demonstrationer, foredrag og praktisk kulinarisk praksis.
Du vil også gennemføre en syv-ugers industrieksternplacering i dit sidste semester, hvilket vil give dig et godt forspring, når du begynder din karriere.
Program tidsplan
Tidsplanen for Culinary Management – Nutrition-programmet kører i øjeblikket fra mandag til fredag. Bemærk: nogle klasser kan begynde kl. 7.00, og andre kan køre indtil kl. 22.00
Dine feltuddannelsesmuligheder
Du vil gennemføre en syv-ugers industrieksternplacering i dit sidste semester. George Brown arbejder med arbejdsgivere og industripartnere for at identificere potentielle muligheder for erhvervserfaring. Studerende opfordres også kraftigt til at forfølge selvstændige erhvervserfaringsmuligheder inden for kulinarisk ledelse, som de mener vil give de læringserfaringer, de værdsætter, og opfylde programmets læringsresultater.
Denne værdifulde erhvervserfaring kan igen føjes til dit CV. Ud over mere formel arbejdserfaring på jobbet George Brown College sig på at give læringsmuligheder med udfordringer og kunder i den virkelige verden.
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
Stipendier til internationale studerende på George Brown College er generelt priser inden for programmet baseret på elevernes akademiske præstationer (og andre kriterier) på George Brown College efter begyndelsen af det akademiske program. Besøg vores hjemmeside for mere information om stipendier til internationale studerende .
Læreplan
Krævede kurser
1. semester | 2. semester |
|
|
3. semester | 4. semester |
|
|
* 7-ugers kursus
**Baseret på resultaterne af din indplaceringstest kan det være nødvendigt at tage COMM 1000 Introduction to College Communication, før du kan gå videre til COMM 1007. Det kan også være nødvendigt at tage MATH 1000 (Math Foundations), før du kan gå videre til MATH 1102 (Mathematics for Hospitality). COMM 1000 og MATH 1000 tæller ikke med som et kursus, der kræves for at få en eksamen, og du skal betale for dette ekstra kursus.
Programresultat
Den færdiguddannede demonstrerer evnen til at:
- Tilbyde avanceret kulinarisk planlægning, tilberedning og præsentation til en række forskellige fødevaremiljøer ved hjælp af en række klassiske og moderne teknikker.
- anvende grundlæggende og avanceret fødevare- og bagevidenskab på tilberedning af fødevarer for at skabe det ønskede slutprodukt.
- Bidrage til og overvåge andres overholdelse af et velholdt køkkenmiljø og servering af mad- og drikkevarer, der er fri for skadelige bakterier og andre forurenende stoffer, under overholdelse af sundheds-, sikkerheds-, hygiejne- og fødevarebeskyttelsesreglerne.
- Sikre sikker drift af køkkenet og alle aspekter af madtilberedning for at fremme sunde arbejdspladser, ansvarlig køkkenforvaltning og effektiv udnyttelse af ressourcerne.
- Skab menuer, der afspejler viden om ernæring og fødevareingredienser, fremmer den generelle sundhed og trivsel, imødekommer en række ernæringsmæssige behov og præferencer og tager højde for ændringer i forbindelse med særlige diæter, fødevareallergier og intolerancer, hvis det er nødvendigt.
- Anvende forretningsprincipper og anerkendte branchens omkostnings- og kontrolpraksis på foodserviceaktiviteter for at styre og fremme en økonomisk ansvarlig drift.
- Anvende viden om bæredygtighed, etisk og lokal fødevareforsyning og fødevaresikkerhed på tilberedning af mad og køkkenledelse, idet man erkender de potentielle konsekvenser for fødevareproduktion, forbrugernes valgmuligheder og driften inden for fødevarebranchen.
- udvælge og anvende teknologi, herunder moderne køkkenudstyr, til fødevareproduktion og -fremme.
- fungere effektivt som medlem af et team, der tilbereder og serverer mad og drikkevarer, og bidrage til en vellykket madservering ved at anvende selvforvaltning og interpersonelle færdigheder.
- Udvikle strategier for løbende personlig og faglig læring for at sikre, at man er ajour med og reagerer på nye kulinariske teknikker, regler og praksis i fødevarebranchen.
- Bidrage til udviklingen af markedsføringsstrategier, der fremmer en vellykket drift af en restaurationsvirksomhed.
- Bidrage til den forretningsmæssige ledelse af en række forskellige mad- og drikkevaredriftsaktiviteter for at skabe et engagerende arbejdsmiljø, der afspejler fremragende service.
Karrieremuligheder
Din karriere
Du vil være på vej mod en tilfredsstillende karriere i en række forskellige organisationer med fokus på fødevarer og ernæring. Dette omfatter:
- Restauranter
- Hoteller
- Spas
- Feriesteder
- Skoler
- Producenter
- Sundheds- og fitnessfaciliteter
- Ældreboliger og langtidsplejeinstitutioner
- Privat kok
Din uddannelse vil også give dig de nødvendige færdigheder til at starte din egen virksomhed som iværksætter, måske som personlig kok. Du vil få frihed til at gå i flere retninger med stillinger inden for tilberedning af mad, menu design, kvalitetssikring og udvikling af opskrifter/kostkoncepter.
Nogle af vores kandidater har vellønnede stillinger som kokke, kokke, ledere af food service-virksomheder, opskrifts-/produktudviklere, iværksættere eller kulinariske trænere.
Fremtidige undersøgelsesmuligheder
Muligheder for postgraduate studier
Program for fødevare- og ernæringsforvaltning (postgraduate) (H402)
Hvis du er uddannet inden for kulinarisk ledelse - ernæring med en passion for sundhedspleje og ernæring og et ønske om at hjælpe andre, mens du tager din karriere til det næste niveau, er vores etårige certifikatprogram for fødevare- og ernæringsledelse det, du leder efter.
H402 Food and Nutrition Management-programmet er akkrediteret af Canadian Society of Nutrition Management, hvilket er nødvendigt for at blive ansat som Food and Nutrition Manager i Ontario.