Diplom i bage- og konditorledelse
George Brown College
Nøgleinformation
Campus placering
Toronto, Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
CAD 18.453 / per year *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
May 2024
* hjemmeundervisning | $16.490 for international undervisning. Alle gebyrer kan ændres uden varsel
Introduktion
Beliggende i hjertet af downtown Toronto, placerer George Brown dig i centrum af bage- og wienerbrødsindustrien i Canada. Designet af ledere i branchen, dette to-årige program i bage- og konditorledelse giver dig det bedste fra begge verdener - avanceret konditoritræning og de ledelsesevner, du har brug for for at drive en succesfuld virksomhed.
Under vejledning af professionelle bagefagfolk vil du udvikle kernefærdigheder og slippe din kreativitet løs inden for en bred vifte af specialiserede områder, herunder:
- chokolade og konfekt
- bryllupskager
- moderne bagercafé
- tærter og kager
- belagte desserter
- håndværksbrød og morgenkager
- petits fours, lamineret dej og viennoiseries
- is og sorbet
- håndværksmæssig sukkerkonfekt
Disse færdigheder vil gøre dig til en efterspurgt kandidat i verden af avanceret bageri og konditori. Dit arbejde i klasseværelset vil omfatte en række casestudier designet til at udvikle og perfektionere dine bagefærdigheder. Du vil også gennemføre et eksternt job i branchen og få praktisk erfaring, der vil give dig en reel karrierefordel.
På forretningssiden vil du lære de nøglefærdigheder, der er nødvendige for at drive en succesfuld bageoperation, herunder:
- forretningsplanlægning
- ledelse og motivation
- salg og markedsføring
- produktpakning, fremvisning og distributionsmetoder
Instruktion i industristandarder og praksis vedrørende sanitet og produktionsstyring er også inkluderet.
Program tidsplan
Tidsplanen for bage- og konditoruddannelsen kører i øjeblikket fra mandag til fredag. Bemærk, nogle klasser kan begynde kl. 7.00, og andre kan køre indtil kl. 22.00
Ansøgere, der starter i september (efteråret), vil have en pause i løbet af foråret/sommeren (dvs. de vil ikke være i klasserne).
Ansøgere, der starter i maj (forår), vil have en pause i vinterperioden (dvs. de vil ikke være i klasserne).
Dine feltuddannelsesmuligheder
Som en del af programmet vil du gennemføre et unikt brancheeksternship. George Brown arbejder med arbejdsgivere og industripartnere for at identificere potentielle muligheder for erhvervserfaring. Studerende opfordres også kraftigt til at forfølge selvstændige erhvervserfaringsmuligheder, som de mener vil give de læringserfaringer, de værdsætter, og opfylde programmets læringsresultater.
Denne værdifulde erhvervserfaring kan føjes til dit CV. Ud over mere formel arbejdserfaring på jobbet George Brown College sig på at give læringsmuligheder med udfordringer og kunder i den virkelige verden.
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
Stipendier til internationale studerende på George Brown College er generelt priser inden for programmet baseret på elevernes akademiske præstationer (og andre kriterier) på George Brown College efter begyndelsen af det akademiske program. Besøg vores hjemmeside for mere information om stipendier til internationale studerende .
Læreplan
Krævede kurser
1. semester | 2. semester |
|
|
3. semester | 4. semester |
|
|
* 7-ugers kursus
**Baseret på resultaterne af din indplaceringstest kan det være nødvendigt at tage COMM 1000 Introduction to College Communication, før du kan gå videre til COMM 1007. Det kan også være nødvendigt at tage MATH 1000 (Math Foundations), før du kan gå videre til MATH 1102 (Mathematics for Hospitality). COMM 1000 og MATH 1000 tæller ikke med som et kursus, der kræves for at få en eksamen, og du skal betale for dette ekstra kursus.
Programresultat
Den færdiguddannede demonstrerer evnen til at:
- Undersøge og designe en række bageri-, konditori- og konfekture-relaterede produkter, der opfylder behovene i en række forskellige fødevareservicemiljøer.
- Producere og præsentere en række bageri-, konditori- og konfekture-relaterede produkter, der opfylder behovene i en række forskellige fødevareservicemiljøer.
- anvende grundlæggende ernæringsmæssige principper, herunder ændring af opskrifter, på alle aspekter af bagningsproduktionen med bevidsthed om potentielle allergener og diætkrav.
- anvende effektive færdigheder i køkkenledelse for at anvende ressourcerne i en bager- og konditorvirksomhed på en ansvarlig måde.
- Identificere effektiv forretningspraksis, herunder markedsføring og omkostningskontrol i forbindelse med ledelsen af en konditor- og bagerforretning.
- Identificere praksis for forvaltning af menneskelige ressourcer i relation til hotel- og restaurationsbranchen.
- Udvikle løbende personlige strategier og planer for at forbedre gæstfrihedsledelse i et bageri- og konditormiljø.
Karrieremuligheder
Din karriere
George Brown College har et internationalt ry for at producere talentfulde og kreative bager- og konditoruddannede, som arbejder på forkant med branchen i hele verden. Du kan begynde en givende karriere i et kommercielt bageri, på et hotel, i et cateringfirma eller i et af de utallige bagerier, specialkager og konditorier, der findes over hele verden. Du kan endda kombinere de færdigheder, du har lært, med din iværksætterånd og starte din egen virksomhed.
Fremtidige undersøgelsesmuligheder
Som færdiguddannet fra et kulinarisk program eller et bager- og konditoruddannelsesprogram i Ontario (eller et etårigt certifikatprogram med et års erfaring i branchen) kan du søge ind på vores Advanced French Patisserie postgraduate program (H413).