Keystone logo
Glendale Community College

Glendale Community College

Glendale Community College

Introduktion

Glendale Community College (Glendale, CA) blev grundlagt i 1927 og har i løbet af denne tid tilbudt "over 85 års uddannelsesekspertise og kvalitet". Glendale College, eller " GCC ", er fuldt akkrediteret af det regionale akkrediteringsorgan "WASC" og tilmelder 16.000 studerende i løbet af et givet semester. Kollegiet har også en aktiv og dynamisk international studenterprogramafdeling - indskrivning af 500 internationale studerende fra over 50 lande. GCC har en af de højeste "overførselshastigheder" til fireårige universiteter inden for det californiske system med toårige samfundskollegier. Dette system er ideelt for internationale studerende, da det giver F-1-visumstuderende mulighed for at spare tid og penge på deres amerikanske bacheloruddannelser.

46563_GCCADBldg..jpg

International Student Office

  • Fuldtids professionelt personale med verdensrejserfaring og flere sprogfærdigheder.
  • Fuld support til optagelsesbehandling, evaluering og vellykket tilmelding.
  • Fuld supporttjenester til akademisk rådgivning / klasse registrering og indvandringsrådgivning. "New Student Orientation" tilbød efterårs- og forårssemestre.
  • Programmeringsaktiviteter både på campus og uden for campus med International Student Club. Aktiv Student Govt. Forening sammen med klubber, begivenheder og atletik.
  • Off-campus bolig & værtsfamilie "Homestay" placeringer

Hurtige fakta

Akkreditering: Fuldt akkrediteret institution: WASC: Western Association of Schools and Colleges. GCC blev grundlagt i 1927 og er en af de ældste af CA-samfundskollegierne. "Over 90 års uddannelsesekspertise.

Adgangskrav: High School udskrifter og eksamensbevis; minimum 2,0 eller "C" karakterpoint gennemsnit, hvis de overføres direkte fra et amerikansk-baseret college eller universitet. TOEFL scorer mindst 45 på iBT eller IELTS 'båndscore' på mindst 4,5 - hvis engelsk ikke er dit første undervisningssprog. Også erklæring om supportformular og kontoudtog og personligt essay på en side. "Betinget optagelse" er tilgængelig for studerende uden TOEFL eller IELTS og overførsel fra et sprogskoleprogram.

Campus og faciliteter: Naturskøn og moderne campus på 100 hektar og 25 bygninger, der ligger på skråningerne af “San Rafael Mountains” - med udsigt over byen Glendale og dele af Greater Los Angeles skyline og metroområde. Meget sikker forstæder beliggenhed i et ideelt boligkvarter med hjem. Byen Glendale er blevet omtalt som "Jewel City" i det sydlige Californien.

Tilbudte grader: Associate in Arts (AA), Associate in Science (AS); sammen med kortvarige certifikatprogrammer og generelle uddannelseskurser. I alt 75 akademiske majors tilbydes; kan overføres fuldt ud til fireårige universiteter i USA

Tilmeldingsantal: 15.000 studerende i alt; inkluderer 500 internationale visumstuderende (hvert semester) fra over 50 lande. Toplande, der traditionelt er repræsenteret, omfatter Sydkorea, Japan, Kina, Hongkong, Indonesien, Vietnam, Taiwan, Sverige, Saudi-Arabien, Filippinerne, Brasilien og Armenien.

Fakultet / personale: Fakultetsinstruktører på fuld tid og deltid - der har optjent kandidater og doktorgrader i deres valgte disciplin. Små klasser (gennemsnitlig klassestørrelse på 25 til 30 studerende), seminarer og moderne computer- / videnskabslaboratorier.

Housing & 'Homestays': Boliger uden for campus inkluderer lejligheder, gæstehuse og amerikanske værtsfamilier eller "Homestay" -muligheder via Homestay Placement Company - ISP, International Student Placements. Bemærk: boliger eller sovesale på campus er ikke tilgængelige. For internetsteder kontakt ISP: [email protected]; Websted: www.ISPHomestays.com.

Større studieretninger: 75 akademiske majors, der fører til tilknyttede grader. Populære studieretninger inkluderer regnskab, animationsdesign, kunst / kunst, luftfart (certifikat fra stewardesse); Forretningsadministration, datalogi / informationssystemer, kulinarisk kunst (med restaurant- / hotelledelse); Dans, grafisk design, massekommunikation, musik, sundhedsvidenskab / RN-sygepleje, natur / fysik, teater og scenekunst.

Overførselshastighed til universiteter: Glendale Community College traditionelt en af de højeste "overførselshastigheder" inden for det californiske system med samfundskollegier. De fleste Glendale College-studerende (efter afslutningen af Associate Degree og mindst 60 enheder af et semesterkredit) overføres til de forskellige campusser, der omfatter California State University (CSU) -systemet eller University of California (UC) -systemet. Også "overførselsaftaler" med mange private institutioner inkluderer University of Southern California (USC), Loyola Marymount University, Pepperdine University. & Occidental College - blandt andre regionalt akkrediterede institutioner. GCC "src =" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/45/45995_Screen_Shot_2017-03-28_at_5.36.00_PM.png "alt =" GCC "/ >

Akademiske programmer

Glendale Community College har tjent Glendale og det omkringliggende område siden 1927 og har tjent et stærkt ry for akademisk ekspertise, der imødekommer behovene i en skiftende verden. Som en fuldt akkrediteret institution tilbyder Glendale CC et spændende udvalg af akademiske, erhvervsmæssige og kortvarige kursusprogrammer. Kollegiet tilbyder omkring 75 akademiske hovedfag, der fører til Associate-graden sammen med et bredt udvalg af generelle uddannelseskurser - hvilket giver studerende mulighed for at udfylde kravene i de første to år af college og derefter overføre til et universitet med fuld junior status. Dette giver internationale studerende mulighed for at spare tid og penge på deres uddannelse i USA. Internationale studerende ved Glendale kan arrangere individuelle møder med akademiske rådgivere, der rådgiver studerende om deres akademiske plan, generelle orienteringsevner, der er nødvendige for at få succes, og kursusregistrering som fuldtidsstuderende (12 enheder pr. Semester).

GCC

Placering og klima

Glendale Community College ligger i byen Glendale, et sikkert og forstæder boligområde omkring 20 km nordøst for Los Angeles. Med en blanding af det moderne og traditionelle tilbyder Glendale College en naturskøn bjergskråning på skråningerne af San Rafael Mountains med udsigt over dalene i Glendale og dele af Los Angeles skyline. Campussen består af 100 hektar og 18 bygninger, inklusive det nye "Science Center" -kompleks med Planetarium og det nyindrettede Student Center / Boghandel, Cafeteria og Culinary Arts facilitet. Andre tjenester og faciliteter inkluderer et renoveret bibliotek, forskellige computerlaboratorier, studerendes sundhedscenter, transfercenter, matematik / videnskabscenter, avanceret teknologicenter, et auditorium for scenekunst, kunstudstillinger for studerende, fitnesscenter og atletikbane. Byen Glendale har en befolkning på 200.000 indbyggere. Det sydlige Californiens klima er generelt et tempereret og varmt klima året rundt med gennemsnitstemperaturer, der spænder fra 15 ° Celsius i vintermånederne til 35 ° Celsius om sommeren.

International studieliv

Alle nye internationale studerende skal deltage i en særlig orientering inden efteråret og foråret. Studerende opfordres til at ankomme mindst to uger før starten af semesterklasser for særlig rådgivning, testning og akademisk kursusplanlægning. Studerende bydes velkommen af kollegiets præsident, forskellige fakulteter, personale, optagelsespersonale og sundhedsforsikringsrepræsentanter. Studerende får detaljerede instruktioner og hjælp i registreringsprocessen. Alle relevante immigrationsbestemmelser og procedurer forklares detaljeret. Engelsk placeringstest er tilgængelig for de studerende, der ikke var i stand til at tage testen før orientering. Off-campus boligoplysninger gøres tilgængelige for studerende, der er interesserede i lejligheder, værelseskammerat eller måske bor hos en amerikansk værtsfamilie. Den internationale studenterpopulation i Glendale er en aktiv og integreret del af universitetssamfundet. Kulturelle og sociale højdepunkter inkluderer International Students Association relateret til studenterregering og den årlige "International Week" om foråret - komplet med et modeshow, verdensmusik, kulturudstillinger, madmesse og middagsdans. Det internationale kontor fremmer også forskellige "ekskursioner" til lokale attraktioner omkring det sydlige Californien.

46564_GCCPlanetariumDome.jpg

Placeringer

  • Glendale

    1500 North Verdugo Road , 91208-2894, Glendale

Spørgsmål