Keystone logo
Gateway Technical College Associate Degree i trækultur og byskovbrug
Gateway Technical College

Associate Degree i trækultur og byskovbrug

Kenosha, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 9.125 / per credit *

På campus

* Undervisningssatser Beboere: $134,20 pr. kredit. Beboere uden for staten: $67,10 undervisning pr. kredit; samlet undervisning $201,30 pr. kredit. Der kan forekomme yderligere gebyrer.

Introduktion

Foretrækker du at arbejde udendørs? Kan du ikke lide at være begrænset til et kontor?

Hvis det er tilfældet, er Gateway's Trædyrkning/Urban Forestry Technician Degree-program noget for dig. Næsten alt arbejde udføres udenfor, hvor der arbejdes med en række forskellige værktøjer og maskiner. Og hvis du vælger at klatre i træer, kan du have dit helt eget naturlige "kontor" med udsigt hver dag.

Gateway's Arboriculture/Urban Forestry Technician associeret grad giver de praktiske færdigheder og naturressourceuddannelse for kandidater til at komme ind i dette spændende karriereområde af trædyrkere, byskovbrugere og relaterede erhverv. Det tilbyder familieopretholdende løn og helårsarbejde med private, virksomheder eller offentlige grundejere.

Gateway er kun en af to tekniske skoler i Wisconsin, der tilbyder en associeret grad på dette område.

Studerende vil lære at klatre i træer og bruge tilhørende manuelt og teknisk udstyr på Gateway's Kenosha Campus og omkringliggende områder. Sammen med indsigt i Urban Forestry vil eleverne lære færdigheder til at blive en arborist, urban skovfoged eller en professionel, der håndterer mange aspekter af pleje af træer og fjerne usunde eller usikre træer. Dem i denne branche er også uddannet til at være konsulenter, plantesundhedseksperter og lagerforvaltere.

Gateway tilbyder et pesticidapplikatorkursus, som yderligere booster en kandidats evne til at gå ind i deres karriere og få succes.


Lære ved at gøre

Gateways arbokultur/urban skovtekniker kandidater går ind i arbejdsstyrken med den virkelige verden viden og færdigheder. Vores studerende lærer det grundlæggende i beskæring, plantesundhedspleje, træplantning og vedligeholdelse, planteidentifikation, trærisikovurdering og landskabsinstallation og -forvaltning gennem praktisk såvel som klasseværelseserfaring.

Vores unikke luftkomponent giver vores kandidater erfaring med at arbejde sikkert højt oppe i træerne. Du vil være udenfor og lære reb- og seleklatring og betjening af luftlifte, børsteklippere og andet industrielt udstyr.

Sikkerhed er et primært fokus i vores program. Studerende lærer og følger branchespecifikke sikkerhedsstandarder, mens de får færdigheder og avanceret teori inden for træbrugsoperationer fra luften, herunder arbejde sikkert i højden for at beskære eller fjerne træer nær strukturer og forhindringer. Sikker udstyrsdrift af en børstehugger og andet industrispecifikt udstyr undersøges. Landskabsstyring og designfærdigheder undersøges også, hvilket forbereder eleverne til karrierer som gartneritekniker, landskabsvedligeholdelsestekniker, landskabsdesign og -installation, parkvedligeholdelsestekniker og vegetationskortlægning.


Gradueringskrav

  1. Minimum 64 point med et gennemsnit på 2,0 eller derover.
  2. *Gennemsnit på 2,0 ("C") eller derover for disse store kurser.

For en komplet liste over gradueringskrav, se Student Handbook.


Programtilbud

Placeringer)Startperiode(r)
DageKenoshaFA

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål