Keystone logo
Gateway Technical College Associate Degree i grafisk kommunikation
Gateway Technical College

Associate Degree i grafisk kommunikation

Request duration

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 8.052 / per credit *

Fjernundervisning, På campus

* Undervisningssatser Beboere: $134,20 pr. kredit. Beboere uden for staten: $67,10 undervisning pr. kredit; samlet undervisning $201,30 pr. kredit. Der kan forekomme yderligere gebyrer.

Introduktion

Grafisk kommunikation er en fantastisk karriere for kreativt indstillede mennesker, der også kan lide computere og teknologi. Selvom værktøjerne til design har ændret sig fra pen og papir til computere og software, er ideer og kunstneriske færdigheder stadig vigtige. Hvis du er en kreativ person med teknisk indsigt, er denne karriere noget for dig.

Graphic Communications-programmet på Gateway Technical College er et to-årigt associeret uddannelsesprogram, der tilbydes på både Racine og Elkhorn campus. Studerende har også mulighed for at gennemføre hele eller en del af programmet online, hvilket giver eleverne bekvemmeligheden ved at arbejde rundt om deres tidsplan. Efter at have opnået den associerede grad, kan studerende forfølge en række certifikater, der fokuserer på områder som digital fotografering og digital udgivelse.

Studerende forbedrer læringen med deltagelse i studenterklubber og et årligt designshow i hele distriktet. State-of-the-art computerlaboratorier og grafisk designsoftware hjælper eleverne med at generere fantastiske porteføljer - et must, når det kommer til jobsøgning. Derudover vil studerende drage fordel af instruktører, der tilsammen har mere end 50.000 timers erfaring inden for designrelaterede områder af visuel kommunikation som print, reklame, branding, webdesign, multimedier og fotografering.


Lære ved at gøre

Praktisk læring er en stor del af programmet Graphic Communications hos Gateway. Studerende vil producere virkelige designs i klasseværelset, som vil oversætte til værdifulde porteføljeelementer. Elkhorn og Racine campus er begge udstyret med state-of-the-art computerlaboratorier og grafisk design software, herunder; projektions-, scannings-, print- og fotoudstyr.

Studerende kan tage et individuelt drevet praktikforløb eller deltage i et teambaseret praktikophold kaldet BizSquad. I løbet af dette kursus kombinerer hold af studerende inden for forretningsrelaterede områder deres ekspertise til at arbejde hands-on med lokale virksomheder. Disse grupper giver erhvervskunder forretningsplaner, grafik, webdesign, finansiel analyse og andre forretningsrelaterede tjenester.

Ud over klasseværelset kan Graphic Communications-studerende også deltage i design- og digitalfotograferingsstudieklubber samt et årligt designshow. Forskellige ekskursioner til designkonferencer og virksomheder i designbranchen forbedrer læringen yderligere. Graphic Communications-studerende har ofte mulighed for at studere i udlandet som en del af Gateways International Education-program. Internationale uddannelsesmuligheder kunne omfatte deltagelse i et globalt projekthold med studerende fra Tyskland eller at studere kunst og multimedier i Paris.


Gradueringskrav

  1. Minimum 64 point med et gennemsnit på 2,0 eller derover.
  2. *Gennemsnit på 2,0 ("C") eller derover for disse store kurser.

For en komplet liste over gradueringskrav, se Student Handbook.


Programtilbud

Placeringer)Startperiode(r)
DageiMET, ElkhornFA
AfteneriMET, ElkhornFA
OnlineSP

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål